Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kaşıkçı cinayetinde flaş gelişme - Son dakika!

        Geçtiğimiz Cumartesi günü Habertürk'tenÇetiner Çetin'in duyurduğu 'dublör Kaşıkçı' olayı ortaya çıkan görüntülerledoğrulandı.

        CNN International, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından konsoloslukta bulunan bir kişiye Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin giydirilerek, güvenlik kameralarında sahte iz bırakmak için binadan çıkarılmasının görüntülerini yayınladı.

        Görüntülerde Kaşıkçı'nın dublorü olarak kullanılan ve isminin Mustafa el Medeni olduğu tespit edilen kişinin Kaşıkçı'dan iki saat önce konsolosluk binasına başka kıyafetlerle geldiği, daha sonra ise Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve gözlüğünü giymiş şekilde kapıdan çıktığı görülüyor.

        REKLAM

        Dublör Kaşıkçı'nın beraberindeki kişiyle birlikte bir taksiye binerek Sultanahmet'e gittiği ve burada bir tuvalete girerek tekrar kendi kıyafetlerini giydiği görülüyor.

        İkili daha sonra içerisinde Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin olduğu düşünülen poşeti bir çöp kutusuna atarken görülüyor.

        İkilinin daha sonra bir asansörün kapısında beklediği ve bu sırada Mustafa el Medeni'nin sakalsız ve bıyıksız olduğu görülüyor. Emniyet yetkilileri Medeni'nin Kaşıkçı'ya benzeyebilmek adına takma sakal ve bıyık taktığı yönünde değerlendirmede bulunuyor.

        İŞTE O GÖRÜNTÜLER

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa