Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın İlk buluşmada nasıl giyinilmeli? İlk buluşma için kıyafet ve aksesuar önerileri
        • 1

          MARKALARI GÖZLERİNE SOKMAYIN

          Erkeklerin birçoğu adını ezbere bildiğimiz markaları inanın hiç umursamıyorlar. Onlar için marka kıyafetler değil, kıyafetin sizde nasıl durduğu önemli.

        • 2

          Hatta giydiğiniz şeylerde kocaman marka baskıları, etiketleri olursa bu, muhtemelen onlara itici gelecektir.

        • 3

          AYAKKABI

          Şaşırtıcı ancak ilk buluşmada erkeklerin çoğu ayaklara bakıyor. İlk buluşmada spor ayakkabı çok günlük kaçabilir, yüksek topuklu ayakkabı da çok abartı gelebilir. Eğer alışkın değilseniz de topuklu ayakkabıyla yürüyebilmek de cesaret ister doğrusu. Bu nedenle hafif topuklu, zarif bir ayakkabı ya da güzel bir loafer tercih edebilirsiniz.

        • 4

          RENKLERİN ENERJİSİ

          İş hayatımızda çoğumuz pastel ya da nötr tonlarda renkler tercih ediyoruz. Ancak erkekler kendilerine iş arkadaşı değil feminen enerji veren birini arıyorlar. Bu yazın modası çiçek desenleri ya da turkuazlar, yeşiller, kırmızılar, erkeklerin hoşuna gider.

        • 5

          ELBİSE YA DA ETEK TERCİH EDEBİLİRSİNİZ

          Erkekler, kadınların etek ya da elbise giymesine bayılıyorlar. Bu nedenle ilk buluşmalarda kendinizi rahat hissedeceğiniz etek ya da elbise giyebilirsiniz. Bir sonraki randevunuzda bunu deneyin ve partnerinizin davranışlarındaki farkı kendiniz görün.

        • 6

          MAKYAJI ABARTMAYIN

          İlk buluşmada makyajınızda da çok abartıya kaçmayın. Erkeklerin makyajı doğal bulmadıklarını söyleyebiliriz. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkaran bir makyaj seçebilirsiniz. Örneğin buğulu makyaj gözleri çok güzel ve anlamlı gösterir. Ruj kullanımında da aşırı kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Koyu rujlar yerine dudaklarınızı hafifçe renklendirmekte fayda var.

        Haberi Hazırlayan: Bilge Tunçer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa