Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özkan AYDIN/IĞDIR, (DHA)IĞDIR Valisi Enver Ünlü, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehit mezarlarını ziyaret etti. Şehit Jandarma Komando Er Cihat Sayım'ın mezarı başında babası Hüseyin Sayım'ı arayan Ünlü, "Biz neredeyiz biliyor musun? Cihat'ın kabrinin başındayız, dua ettik. Onun yerini tutamayız ama biz de senin evladınız. Bizi de birer Cihat kabul edersen seviniriz" diyerek bayramını kutladı.

        Vali Enver Ünlü ve beraberindekiler Ramazan Bayramı nedeniyle şehit mezarlarını ziyaret edip, dua etti. Vali Ünlü, 1 Haziran 1997 yılında Irak'ta şehit olan Şehit Jandarma Komando Er Cihat Sayım'ın mezarı başında babası Hüseyin Sayım'ı aradı. Şehit babasının bayramını kutlayan Ünlü, "Ellerinden öpüyoruz, bu bayram salgın nedeniyle gelemiyoruz, hakkını helal et. Böyle telefonla bayramlaşıyoruz. Biz neredeyiz biliyor musun? Müftü hocam, arkadaşlar, Cihat'ın kabrinin başındayız, dua ettik. Toprağı ıslak sen de gelmişsin herhalde. Allah rahmet eylesin. Onlardan razı olsun. Herkesin selamı var sana, Cihat'ın da selamı var. Ona dua ettik. Yerini tutamayız ama biz de senin evladınız. Bizi de birer Cihat kabul edersen seviniriz. İnşallah salgından kurtulur yüz yüze bayramlaşırız" dedi.

        Şehit babası Hüseyin Sayım da Vali Enver Ünlü´ye teşekkür ederek bayramını kutladı.DHA-Genel Türkiye-Iğdır Özkan AYDIN

        2020-05-24 15:10:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa