Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinden hamilelik açıklaması - Magazin haberleri 2019
        • 1

          Son single çalışmasında yakaladığı başarı ile adından söz ettiren İdo Tatlıses, geçtiğimiz gün sevgilisi Yasemin Şefkatli ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        • 2

          Sevgilisinden yaklaşık 5 dakika önce alışveriş merkezine gelen İdo'nun Yasemin Şefkatli ile buluşma anı, sarılmaları ve birbirlerine sevgi dolu bakışları dikkatlerden kaçmadı.

        • 3

          Son günlerde Yasemin Şefkatli'nin hamilelik haberleri hakkında çok net konuşan İdo Tatlıses, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        • 4

          'HAMİLELİK' AÇIKLAMASI

          İdo Tatlıses, "Lütfen, böyle bir şey nasıl olabilir? Biz daha henüz sevgiliyiz. Bizim ailelerimiz var. Yani bu tarz haberleri yaparken lütfen biraz düşünelim. Bizler cahil insanlar değiliz. Böyle bir durumun olması söz konusu dahi değil" açıklamasıyla çıkan haberlere de son noktayı koymuş oldu.

        • 5

          İkilinin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları bu paylaşımda İdo'nun sevgilisinin karnını tutması, "Yasemin Şefkatli hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

        • 6

          Çiftin geçtiğimiz günlerde çektiğikleri videoda Şefkatli'nin, "Uzun süredir saçımı boyatmıyorum" sözleri ise hamilelik iddialarını güçlendirmişti.

        • 7

          "AYAKLARINI YIKARIM"

          Geçtiğimiz aylarda İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çiftine, İpek Tanrıyar'ın “Eşimin eteğini de öperim, ayağını da yıkarım” açıklaması hatırlatılmıştı.

        • 8

          Şefkatli, "Ben de İdo'nun ayaklarını yıkarım. Ne olacak ki?" demişti. İdo Tatlıses de sevgilisinin açıklamasının üzerine, "Ben de yıkarım" ifadelerini kullanmıştı. Çiftin bu açıklaması çok konuşulmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa