Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Koçyiğit'ten üzücü haber - Magazin Haberleri

        Hülya Koçyiğit'in sağlık durumunda üzücü gelişme...

        15 gün önce görevli olduğu Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu'nun Sultan Ahmet'teki toplantısına yetişmek için otomobilinden indikten sonra koşarken ayağını burkan Hülya Koçyiğit'in sağ ayağının topuğu çatlamıştı.

        İlk anda ağrıya rağmen topuğunun çatladığının farkına varmayan Hülya Koçyiğit, toplantı sonrasında ayağının şiştiğini fark ederek hastaneye gitmişti. Ayağının alçıya alınmasının andından ardından evinde dinlenmeye çekilen Koçyiğit, birkaç haftalık dinlenme süresinden sonra ayağa kalkacağınısanıyordu.

        REKLAM

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Hülya Koçyiğit, düngittiği doktor kontrolünde aldığı kötü haberle sarsıldı. Topuğundaki çatlağın kırığa döndüğünü öğrenen Koçyiğit'in morali oldukça bozuldu. Ayağında çürüme de olmasıyla morali iyice bozulan sanatçı, 6 hafta daha yatacak.

        Hülya Koçyiğit, sağlık durumu hakkında "Moralim çok bozuk. Kırık ve çürüme olması beni bir hayli üzdü. Ne yapalım artık? Yapacak bir şey yok. Hiç sevmiyorum ama yatmaya devam edeceğim. Allah, bundan beterini göstermesin" dedi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa