Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar'dan iddialı dekolte - Magazin haberleri
        • 1

          Pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Hülya Avşar, hayranlarıyla buluştu.

        • 2

          Önceki akşam Maslak'taki bir mekanda sahne alan Avşar, derin sırt dekolteli elbisesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

        • 3

          Gece boyunca ağırlıklı olarak Türk Sanat Müziği şarkılarına yer veren Avşar, sahnedeki neşeli tavırları ve performansıyla sevenlerine keyifli bir gece yaşattı.

        • 4

          Misafirleriyle sık sık sohbet eden Hülya Avşar, "Ben artık sevmeyeceğim, siz sevmeye devam edecek misiniz? diyerek, 'Artık Sevmeyeceğim' şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

        • 5

          "BEN SIRAMI SAVDIM"

          Geçtiğimiz yıllarda güzelliğiyle IMDB listesine giren Hülya Avşar, önceki gün de Yeniköy'de otomobiliyle seyir halindeyken objektiflere yansıdı.

          Avşar, 2021 yılı IMDb'nin '28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde ikinci olan oyuncu Hande Erçel için, "Ben seçildim sıramı savdım. Şimdi sıra onlarda. Benim veliahtım kim olur hiç düşünmedim. Düşünsem ortaya çıkar." yorumunda bulundu.

        • 6

          Hülya Avşar, yeni projeleriyle ilgili sorulara ise "Yeni bir şeyler var kendime de sürpriz olacak. Güzel şeyler yazıyorum, netleşmeden söylemeyeyim." diyerek uzaklaştı.

        • 7

          "TANJU'YU SİLEMEDİM"

          Geçtiğimiz günlerde bir programına konuk olan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, 1988-1991 yılları arasında aşk yaşadığı futbolcu Tanju Çolak ile ilgili itiraflarda bulunmuştu. Avşar, "Telefonumdan Tanju'yu silmedim. Ne olursa olsun dünya çapında bir ödül olan 'Altın Ayakkabı' aldı." ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

          "HOŞUMA GİTTİ"

          Avşar'ın bu sözlerinin ardından eski futbolcu da, "Hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım." şeklinde karşılık verdi.

        • 9

          "HÜLYA'YI HATA OLARAK GÖRMEDİM"

          Çolak, Avşar ile birlikeliği hakkında "Yaşanmış şeyler, yaşandı ve bitti. Benim numaramın Hülya'da olduğunu düşünmüyorum. Bir yaşanmışlık var, bunu inkar etme şansım yok. Benim bir ailem var. Hülya'ya aşık olduğumu inkar etmiyorum. 33 yıl önce yaşanmışlıkları konuşuyorsunuz, doğru altına imza atıyorum. Ben yoruldum. Ben hata olarak görmedim Hülya'yı." dedi.

        • 10

          "İYİ Kİ BOŞANMAMIŞIM"

          Çolak, "Hayat devam ediyor. Oğlum var, kızım var, gelinim var. Hülya "Ben Aysun'dan özür diledim" dedi... Hanıma sordum "Evet" dedi. Yaşanmışlıkları söylemem lazım. İnkar edemem evliyken ben Hülya'ya aşık oldum ,Hülya da bana aşık oldu. 3 yıl birliktelik yaşadık. O zamanlar boşanmayı düşündüm Aysun hanımdan, boşanma davasını açmıştım. Kadın istemezse erkek yaklaşmaz zaten. Benim evliliğimi karım kurtardı. İyi ki boşanmamışım eve dönmüşüm." şeklinde sözlerini sürdürdü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa