Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hırsızlık zanlılarını güvenlik kamerası kayıtları yakalattı

        Ankara'da evlerden hırsızlık yapan biri kadın 5 zanlı, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, ocak ayında 4 evden televizyon, dizüstü bilgisayar ve ziynet eşyası çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki bina ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

        Kamera kayıtları sayesinde, kapıların kilitlerini kırarak evlere giren ve çaldıkları eşyaları kiraladıkları bir araca yükleyip kaçan zanlıların H.H, S.B, M.Y, E.H ve B.Y olduğu tespit edildi.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan zanlılardan H.H'nin 4'ü hırsızlık 25 suçtan, S.B'nin 3'ü hırsızlık 9 suçtan, E.H'nin biri hırsızlık 7 suçtan, M.Y'nin 2 hırsızlık suçundan ve B.Y'nin de güveni kötüye kullanma suçlarından sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.

        REKLAM

        Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda kapıları açmak için kullandıkları malzemelerle çalınan 4 televizyon ve bir bilgisayar ele geçirildi.

        Zanlıların, çaldıkları elektronik malzemeleri ikinci el eşya alım satımı yapan kişilere, ziynet eşyalarını da kuyumculara sattıkları belirlendi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.H, S.B, M.Y. ve B.Y. tutuklanırken, E.H. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Öte yandan, çalınan malları satın aldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan kişiler de emniyette ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa