Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Her Yerde Sen 18. bölüm fragmanları yayınlandı.

        Başrollerini Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın paylaştığı dizinin 18. bölüm fragmanları yayınlandı. Son bölümde , evde Eylül ile karşılaşan Demiri içintatsız bir sürprizolurken Eylül'de Demir'in hayatındaki kadının Selin olduğunu öğrenir. Her şeyini kaybetmek üzere olan Demir bir fırsat daha yakalar ve Selin’i alıp uzaklara götürmek için plan yapar. Ancak ince ince yaptığı plan hiç beklemediği bir engele takılacaktır. Her Yerde Sen 17. bölüm özeti ve 18. bölüm fragmanları...

        REKLAM

        HER YERDE SEN 17. BÖLÜM ÖZET

        Evde Eylül ile karşılaşmak Demir için tatsız bir sürpriz olurken Eylül de Demir’in hayatındaki kadının Selin olduğunu keşfeder. Demir, Eylül’ü Selin’den uzak durması için uyarır. Merve, Bora ile ilgili büyük bir şok yaşar ve işyerinde sinir krizi geçirir. Artemim’in finansal sıkıntıları Burak ve Demir’i zorda bırakırken Eylül ve Selin’in yardım girişimi beklenmedik bir durumda kalmalarına neden olur ve Demir’i en büyük korkusu ile başbaşa bırakır.

        HER YERDE SEN 18. BÖLÜM FRAGMANLARI

        Köşkte mahsur kaldıkları gecede Selin, Eylül’ü tanımaya çalışırken Demir en çok bundan endişe duymaktadır. Selin Eylül’le yakınlaşırken Burak da Demir’le yüzleşir. Her şeyini kaybetmek üzere olan Demir bir fırsat daha yakalar ve Selin’i alıp uzaklara götürmek için plan yapar. Ancak ince ince yaptığı plan hiç beklemediği bir engele takılacaktır.

        REKLAM

        HER YERDE SEN 18. BÖLÜM 1. FRAGMANI

        HER YERDE SEN 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Haberi Hazırlayan: Ece Eşsiz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa