Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'ın Erzin İlçesinde, tarım işçisi ailenin kaybolan 3 yaşındaki kızı Kısmet Sengurt, AFAD ve polis ekiplerince 8,5 saat sonra bulunarak ailesine teslim edildi.

        Hürriyet Mahallesi'nde portakal bahçesinde işçi olarak çalışan Sengurt ailesi, dün saat 08.00 sıralarında kızları Kısmet'in yanlarında olmadığını fark etti. Çevrede bir süre arama çalışması yapan ancak sonuç alamayan aile, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polise destek için, jandarma ile Hatay, Adana ve Osmaniye'den AFAD ekipleri de sevk edildi. Narenciye bahçesinde Kısmet'i bulmak için bir dedektör köpek eşliğinde çalışma başlatan ekipler, çocuğu, saat 16.30 sularında kaybolduğu yere 2 kilometre uzaklıkta buldu. Küçük kızın bulunma anı ve polislerin sevinci ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sağlık ekiplerince kontrol amaçlı hastaneye götürülen ve herhangi bir olumsuz durum teslim edilemeyen Kısmet Sengurt, daha sonra ailesine teslim edildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa