Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen bombalı terör saldırısında eşi Hacı Mustafa Kuday'ı kaybeden, ellerini havaya açarak ettiği feryadı yürekleri dağlayan Zahide Kuday ile kızı Fethiye Yıldız, terörist Yusuf Nazik'in yakalanmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

        Reyhanlı ilçesinde, 2013 yılındaki bombalı terör saldırısının faillerini yönlendiren, Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan Yusuf Nazik'in, MİT tarafından Suriye'nin Lazkiye kentinde yakalanarak, Türkiye'ye getirilmesi saldırıda hayatını kaybeden Hacı Mustafa Kuday'ın eşi Zahide Kuday ile kızı Fethiye Yıldız, duygularını anlattı. Patlama sırasında ellerini havaya açarak feryat eden Zahide Kuday,  zanlı Yusuf Nazik'in yakaladığını duyunca sevindiğini, en kısa zamanda diğerlerinin yakalanmasını istediklerini belirtti.

        Kızı Fethiye Yıldız ise  Yusuf Nazik'in yakalandığını sabah haberlerde dinlediğini belirterek şöyle dedi:

        "Sevinç ve hüznü bir arada yaşadık. Babamı kaybettim ama failin yakalanmasından dolayı da sevinçliyiz. MİT ve tüm güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ediyoruz. Şehitlerin kanı yerde kalmadı, çok mutluyuz, diğerleri de  yakalanacak ve cezalarını çekeceklerdir. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa