Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa'ya yapılacak 50 yatak kapasiteli devlet hastanesiyle vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verileceğini söyledi.

        Yayman, yaptığı açıklamada, yeni Hassa Devlet Hastanesinin 2018 yılı yatırım programına alındığını belirterek "Hastanemiz için 2018 yılında 5 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldı. Hassa'daki en büyük ihtiyaçlardan biri de devlet hastanesiydi. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi devlet hastanemizin kısa sürede bitirilmesinin takipçisi olacağız" dedi.

        Zeytin Dalı Harekatı ile Hassa'nın Mehmetçiğe kucak açtığına vurgu yapan Yayman, "Hassa ve Hassalılar hizmetin en güzelini hak ediyor. Çünkü sizler Mehmetçiğimizin Afrin'deki destansı zaferine hem yüreğinizle hem de dualarınız destek verdiniz. İnşallah hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte Hassanın en büyük sorunlarından birini çözmüş olacağız. Artık Hassalılar sağlık hizmeti almak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak" diye konuştu.

        Türkiye'nin 2023 hedefinde Hassa'nın önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Yayman, "2018 yatırım programına aldığımız Hassa Tüneli ile kentin kaderi tamamen değişecek. Hassa Tünelinin açılmasıyla birlikte ilçeye yapılacak OSB ile binlerce gencimize yeni iş kapısı açılacak. Hassa cazibe merkezi olacak" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa