Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'ın Yayladağı ilçesinde dün tarlaya gittiğini söyleyerek evden ayrılan, bir daha da haber alınamayan Hayriddin Göyce'nin (83) cesedi bulundu.

        Olay, Yayladağı ilçesi Karaköse Mahallesi'nde meydana geldi. Hayriddin Göyce, dün öğle saatlerinde "Tarlaya gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı. Havanın kararmasına rağmen eve dönmeyen Göyce'nin yakınları, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri Göyce'yi arama çalışması başlattı. Çalışmalar gece boyu sürerken, sabah saatlerinde Göyce'nin tarladaki çalılıkların arasında cesedi bulundu.

        Göyce'nin öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Hayriddin Göyce'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa