Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’da bir eve elektrik çekmek için yüksek gerilim hattına çıkan elektrikçi ustası, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustası Mustafa Göyük (27), Kırıkhan ilçesi ala köyün Mahallesi bulunan bir evin elektrik hatlarını antikron kablo ile bağlamak için yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe çıktı. Göyük, direkte çalışırken akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

        Direğin üzerinde yaklaşık 15 dakika asılı kalan gencin kurtarılması için vatandaşlar durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi, Kalan Mustafa Güyük’ü asılı kaldığı elektrik direğinden indirerek sağlık ekiplerine teslim etti.

        Elektriklerin kesilmesiyle birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

        Elektrik akımına kapılan Mustafa Göyük’ün evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa