Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatilinin huzur ve güven ortamı içinde geçmesi amacıyla vatandaşları ve esnafları, çeşitli konularda bilgilendirdi.

        Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından trafik güvenliği ve genel asayiş ortamının sağlanması için gerekli uygulama ve denetimlerin devam ettirileceği duyuruldu. Alınacak tedbirlere ek olarak vatandaşların kurbanlık ve bayram alışverişleri sırasında dolandırıcılık, canlı hayvan hırsızlığı, parada sahtecilik gibi suçların mağduru olmamaları için bilgilendirme çalışmalarının da yerine getirileceği kaydedildi.

        Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından, kurban alımsatımı yapılan alanlarda kurbanlık alan ve satan vatandaşların, dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olması için 200 adet broşür dağıtımı yapıldı.

        Ayrıca Payas’ta bulunan esnaflar ziyaret edilerek sahte para vemre olaylarına karşı dikkat edilecek konular ile sahte para kontrol kalemi kullanımıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

        Payas Emniyet Müdürlüğü tarafından Payas’ta ikamet eden veya bayramlaşma münasebetiyle ilçeye gelenlere bu tip bilgilendirme faaliyetlerinin devam edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa