Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’da elektrik direğinden çıktığı iddia edilen arazi yangını Orman İşletme ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

        Hatay’ın Defne ilçesi Özengilli Mahallesi'nde elektrik direğinde oluşan kıvılcımlar nedeniyle çıktığı iddia edilen arazi yangını Orman İşletme ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından hızlı müdahale sonucu söndürüldü. Kısa sürede geniş alana yayılan yangında 2 helikopter, 4 arazöz, 2 su tankı ve çok sayıda Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı müdahalede bulundu. Mahalle sakinleri, çıkan yangını endişeli gözlerle izlerken, ekipler 30 dakikada yangını söndürerek soğutma işlemini başlattı.

        Mahalleli, meydana gelen yangına elektrik direğinden çıkan kıvılcımların neden olduğunu iddia etti. Çıkan yangın üzerine orman işletme ekiplerine haber verdiklerini ve ekiplerin kısa sürede müdahalede bulunduğunu belirten Özengilli Mahalle Muhtarı Hamza Çelik ise, “Orman İşletme ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tam zamanında ulaştılar. Zaten 12 dakika daha kalsaydı, yerle bir olacaktık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa