Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandağ Turizm İşletmeciler ve Yatırımcıları Derneği (SATİYAD) tarafından düzenlenen 2. Turizm Festivali Samandağ’da bugün başlıyor. Saat 18:00’da. Hızır Parkı’nda yapılacak açılışla Turizm Festivali start alacak. 6 gün sürecek festivalin bugünkü programında; kent protokolünün katılımıyla açılış maçı gerçekleşecek.

        Konuyla ilgili festival komitesi tarafından yapılan açıklamada, “Samandağ’da sosyal ve kültürel aktiviteleri arttırmak hedefindeyiz. Sportif faaliyetlerle gençlerimizi kötü madde ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmayı, sanata ve spor özendirmeyi hedefliyoruz” denildi.

        SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, bu yıl ikincisini düzenledikleri festivale tüm Samandağ halkının davetli olduğunu belirterek, “Bizler bu festivali kamu yararına yapmaktayız. Tamamı ile halkımızı düşünmekteyiz. Bir festivali organize etmek büyük emek ve maddiyat ister. Bizler bu taşın altına elimizi koyduk. Az sponsorumuz var. Başta Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e ve diğer sponsorlarımızın hepsine teşekkür ederim. Elimizden gelenin en güzelini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu sene festivalimizi Hz. Hızır Parkında gerçekleştireceğiz. Tüm Hatay halkını bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa