Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor'da, yeni sezon öncesi futbolcular sağlık kontrolünden geçti. 12 Ağustos Pazar günü Ankara Temsilcisi Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Hatayspor’da bordobeyazlı futbolcular sağlık sponsoru Özel Defne Hastanesi'nde bir dizi sağlık testinden geçirildi.

        Sağlık kontrolünden geçen futbolcular yeni sezon hazırlıklarını da sürdürdü. Osman Çalgın Tesislerinde hazırlıklarına devam eden Hatayspor’da gerçekleşen antrenmanlarda takıma katılan 2 yeni transferin sakatlandığı öğrenildi. Bordobeyazlı ekibin yeni transferi Kubilay Sönmez’in üst adale rahatsızlığından dolayı bir hafta takımdan uzak kalacağı bilgilerine yer verilirken bir diğer transfer Buğra Temel’in ise durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa