Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Hatay'ın Yayladağı ilçesinde bu yıl 18'incisi kutlanan Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali, düzenlenen güreş yarışmaları ile sona erdi.

        Yayladağı ilçesine bağlı Şenköy'deki güreş alanında yapılan müsabakalara 8 kentten 630 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan karşılaşmalarda, sporcular 11 sıklette karşılaştı. Kendi sıkletinde başarılı olan sporculara ödül verildi.

        Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, etkinliğini bu yıl daha görkemli olduğuna ve Aba Güreşi'nin Hatay'da yaygın bir spor dalı olduğuna dikkat çeken Kalkan, "Aba Güreşi'nin anavatanı Yayladağı'dır. Bu yüzden Aba Güreşi'nin bilinirliğini daha da arttırmak istiyoruz. Festivalimiz bu yıl geçen yıllara göre daha görkemli ve yoğun geçti" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Festival alanının drone ile çekilmiş görüntüsü

        Güreş yapan sporcuların görüntüsü ve kazananların belirlenmesi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa