Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'ın Arsuz ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürüyor.

        Arsuz’a bağlı Işıklı mevkiinde dün öğleden sonra başlayan ve rüzgarın da etkili olduğu orman yangını havadan ve karadan yapılan söndürme çalışmaları ile uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Gece de devam eden soğutma çalışmaları sabahın ilk ışıklarıyla havadan ve karadan yeniden başlatıldı.

        Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Muzaffer Ketmen, 40 hektar alanda etkili olan yangını kontrol altına aldıklarını, yangını soğutma çalışmalarının havadan ve karadan devam ettiğini söyledi.

        Yangın söndürme çalışmalarına; 4 yangın söndürme helikopteri, 2 uçak, karadan 36 arazöz, 18 su tankı, 4 dozer, 4 grayder ile 10 teknik eleman ve 300 yangın söndürme işçisi görev almıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa