Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın Samandağ İlçesinde gerçekleşen geleneksel Evvel Temmuz Festivali sona erdi.

        Samandağ Kalkındırma Derneği, Akdeniz Kültür Derneği, Samandağ Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve yerel sponsorların işbirliğiyle gerçekleştirilen Samandağ Evvel Temmuz Festivali binlerce kişinin katılımıyla sona erdi. Yüksek Sadakat, Mazlum Çimen ve Manuş Baba gibi ünlü isimlerin şarkılarını seslendirdiği festival, büyük ilgiyle takip edildi.

        Gerçekleşen festivalin kapanışında konuşan Samandağ Belediyesi Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Kalkındırma Derneği, Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneklerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Halkın Evvel Temmuz Bayramını kutlayan Başkan Nehir, gelecek yıl festival kapsamında Duman Müzik Grubunu Samandağ Belediyesi katkılarıyla halkla buluşturacağının sözünü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa