Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hataylı Milli atlet Mustafa Helvacı Büyükler Atletizm Pist Şampiyonasında Türkiye 2.’si oldu.

        Hatay’ın Genç Milli Atleti Mustafa Helvacı, gençler kategorisinde olmasına rağmen, Bursa’da gerçekleşen Büyükler Atletizm Pist Şampiyonasında 800 metrede Türkiye 2.'si oldu. Büyük bir başarıya imza atan Helvacı 2021 Temmuz 2018 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak Balkan Büyükler Şampiyonası’nda Milli Takım'da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

        Milli antrenörler Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer Milli Sporcu Helvacı’ya başarılar dileklerinde bulundu. Antrenörler, zorlu süreç ve çalışmalarda yanlarında yer alan ve destekte bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş'a, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Cemil Şensöz'e, Dr. Umut Emin Abdulhayoğlu'na ve Antakya Atatürk Stadyumu'nda yapılan çalışmalarda kolaylık sağlayan Stadyum Şefi İbrahim Arıkan’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa