Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde 15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini Anma etkinliğinde Kick Boks turnuvası yapıldı. Hatay’da İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya birçok sporcu katıldı.

        İskenderun Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği turnuvada Kick Boks müsabakaları yapıldı.

        Çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvanın açılışında konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, 15 Temmuz nedeniyle şehit ve gazilerin anısına çeşitli branşlarda yarışma ve turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Gündel, bir daha 15 Temmuzların yaşanmamasını diledi.

        2 yıl önce gerçekleşen hain darbe girişimi sırasında gençlerin hainlere karşı dimdik durduğunu belirten İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, "Bu gençlerde iş yok nerede o eski gençler' diyenlere en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi verdi gençlerimiz. Gençlerimizin hepsi devletine bağlı hainlere karşı dimdik durmasını bildiler. Allah’ın yardımıyla o gece bu hain darbe girişimi püskürtüldü" diye konuştu.

        Gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye girenlere madalyaları İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa