Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hasan Dere'nin eski sevgilisi Deniz Gençay'a açtığı tazminat davasına ret - Magazin haberleri

        Şarkıcı Deniz Gençay, geçtiğimiz yıl özel bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına bağlanarak eski sevgilisi Hasan Dere'nin kendisini oryantal Asena ile aldattığını ileri sürmüştü. Günaydın'dan Nur Yılmaz'ın haberine göre, ünlü şarkıcı; bu açıklamasının ardından, eski sevgilisi Hasan Dere'nin kendisine yaşattığı fiziksel şiddetten ve maddi-manevi zorluklardan bahsederek Dere'nin yeni eşi Asena'yı uyarmıştı.

        ŞİKAYET ETTİ

        Hasan Dere, şarkıcı Gençay'ın bu açıklamasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak kendisini olmadığı biri gibi gösterdiğini ileri sürdüğü Gençay'ın cezalandırılmasını istemiş, 50 bin liralık tazminat davası açmıştı. Savcılıkça yürütülen soruşturma, geçtiğimiz aylarda sonuçlandı ve savcılık, Dere'nin şikayetine takipsizlik kararı verdi. Kararda; Gençay'ın, Dere'yle bir ilişki yaşadığı ve ünlü şarkıcının açıklamalarının suç niteliği taşımadığı belirtilmişti.

        REKLAM

        DAVA REDDEDİLDİ

        İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam eden tazminat davası ise dün sonuçlandı. Savcılık, Dere'nin açtığı davayı reddetti. Mahkeme, fiziki şiddet yaşayan ve bunu delillendiren Gençay'ın yaşadığı hezeyan sonucu açıklama yaptığını ve tazminata mahkum edilemeyeceğini kaydetti.

        Hasan Dere'nin eski sevgilisi Deniz Gençay

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa