Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Hansa Rostock: 1 - VfR Aalen: 1 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Hansa Rostock takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Ioannis Gelios, Julian Riedel, Kai Bülow, Oliver Hüsing, Vladimir Rankovic, Mirnes Pepic, Cebio Soukou, Stefan Wannenwetsch, Marcel Hilßner, Merveille Biankadi, Del-Angelo Williams

        VfR Aalen takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Daniel Bernhardt, Yannis Letard, Marian Sarr, Sinan Büyüksakarya, Thomas Geyer, Sascha Traut, Patrick Funk, Royal Fennell, Nicolas Sessa, Matthias Morys, Marcel Bar

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. İlk yarıda VfR Aalen oyuncusu Patrick Funk sarı kartla cezalandırıldı. 61. dakikada Marcel Bar ile VfR Aalen tabelayı 0-1 olarak değiştirdi.

        90. dakikada Hansa Rostock futbolcusu Pascal Breier skoru 1-1 yaptı.

        VfR Aalen oyuncusu Mart Ristl ile Hansa Rostock oyuncuları Vladimir Rankovic, Marco Königs sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Hansa Rostock takımında Del-Angelo Williams, Mirnes Pepic, Marcel Hilßner oyundan çıkarken Marco Königs, Pascal Breier, Lukas Scherff mücadeleye dahil oldu, VfR Aalen takımında ise Luca Schnellbacher ve Antonios Papadopoulos girdi, Nicolas Sessa ve Matthias Morys çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi, iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

        289 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 3.30 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa