Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (4 ARALIK 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        HAFTAMIZ dolunay ve Merkür gerilemesinin etkisiyle biraz karmaşık başlayabilir. Odaklanmakta zorlanabiliriz. Sorumluluklarımızı üstlendikçe ve eski meseleleri çözüme kavuşturdukça hayatımızın daha rahat istenilen noktalara geldiğini göreceğiz.

        Hafta sonu enerjimizi daha etkin ve kontrollü kullanacağımız bir döneme giriyoruz. Özel hayatımızdaki yanılgılar artsa bile, problemlerimize istediğimiz çözümleri bulabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı duygusal sıkıntılar belirginleşebilir. Karmaşık ruh halleri sizi etkiliyor. Bu hafta çözmeniz gereken önemli konulara odaklanacaksınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara bakış açınız net olmayabilir. Toplum önü işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Kararlarınızda daha mantıklı hareket edin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki belirsizlikler duygusal olarak sizi etkiliyor. Eğlenceli olaylara odaklanın zira bu hafta eski konuları halletmek durumundasınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda istediğiniz desteği göreceksiniz ama iş alanlarınızda bazı konuları kafanızda büyütmeniz sizi olumsuzlaştırabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizin arttığı bu dönemde hesabınızı iyi yapın. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız ağır gelebilir. Yarım kalan konuları halletmelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi işinize verecek, aile hayatınızdaki zorlanmaları çalışarak unutmak isteyeceksiniz. Maddi kazançlarınız sizi kamçılıyor.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizi hafifleştirmek istiyorsunuz ama dalgalı ruh haliniz buna engel oluyor. Günlük işlerinizde çok iyi organize olmanız gerekiyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak para ödemelerinizde hâlâ bir denge sağlanmış değil. Yanıltıcı etkilerle hareket etmeyin. İç sesinize kulak vererek yol almalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor. Biraz daha net olmalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işleriniz konusunda bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları kolay alacaksınız ve bu sizi çok mutlu edecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sizi yukarılara taşıyacak insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var. Bu hafta söz verdiğiniz işlerinizi tamamlamanız gerekecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Siz her şeye net baktıkça hayatınızdaki gizemler ve sizi aşağıya çeken durumlar aydınlanabilir. Önemli işlerinizin üzerine gitmelisiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa