Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (22 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        GÜNE oldukça keyifli bir şekilde başlayabiliriz. Bugün, kendi isteklerimize göre hareket edeceğiz. Ay boşlukta olacak. Bu durum el attığımız önemli işlerimizin de boşlukta olmasına neden olabilir. Gece saatlerine kadar tamamlamamız gereken işlerimizin üzerine eğilebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sevdiğiniz insanlarla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Özel hayatınıza ve ortaklı işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın hayatına göre kararlar alabilirsiniz. Maddi konulardaki konuşmalarınız hızlanacak. Önemli parasal anlaşmalar gündeme gelebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde varsa çocuklarınızla veya aşkınızla ilgili konular ön plana çıkacak. Önümüzdeki birkaç gün boyunca rutin işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akşam saatlerinde eğlenceli konularla ilgileneceksiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz hızlanacak. Çocuğunuzla ilgili ayrıntılara odaklanabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, doğru ve güzel yaklaşımlarınız olabilir. Akşam saatlerinde ilgi alanınız evinizle ilgili işlere ve ailevi konulara kayacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Parasal konularda önemli kararlar almayın. Tamamlamanız gereken işlerinizle ilgilenin. Bugün, yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Önemli sorumluluklarınız olabilir. Kendi hayatınızın düzenine uygun şekilde hareket etmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altında olacaksınız ama önemli kararlarınızı yarına bırakmakta fayda var. Beklentileriniz artmaya başlayacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre konuları ön plana çıkacak. Akşam saatlerinde kendinizi durgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Her şeyi gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber çalıştığınız insanlarla çok iyi anlaşacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı artıracaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşkla ilgili konular önem kazanacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz de devrede olabilir. Gün boyunca göz önünde olacak ve çok çalışacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde ortaklaşa para konuları sizi zorlayacak. Akşam saatlerinde sizi az tanıyan insanların yanında rahat etkiler altında olacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİNc

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa