Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 Haziran 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUgÜn oluşan Merkür- Jüpiter olumlu açısıyla kendimizi şanslı hissedebiliriz. Karşımıza fırsatlar çıkabilir. Özellikle iletişime dayalı işlerimizde ve eğitimsel konularda şanslara sahip olacağız. Diğer yandan bugün neptün gerilemeye başlıyor. 5 ay boyunca gerileyecek olan neptün, sezgiselliğimizi artırabilir. Bazı konuların arka tarafında dönen olaylarla karşılaşabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşadığınız olaylarla derin duygusal bağlantılar sağlayacağınız, sezgiselliğinizi kendiniz için kullanacağınız bir döneme gireceksiniz. Yaratıcılığınız artabilir.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, doğru iletişimle ortaklı işlerinizde veya özel hayatınızda güzel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Enerjinizi toplum önünde kullanmak işinize yaramayabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve iş hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Bugün kariyerinizde maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Algınızı yakın çevrenize yoğunlaştırın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir işinizde ertelenmeler ve sıkıntılar oluşursa, verdiğiniz tavizleri fark edin. Özel hayatınızda planlarınızı uygulayacak çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa parasal alanlarınızda engeller oluşabilir. Aile hayatınızla veya yurtdışıyla bağlantılı emlak yatırımlarınız varsa karşınıza istediğiniz seçenekler çıkabilir.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde olayları gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Sosyal çevrenizin size açacağı yeni oluşumlar hayatınızı renklendirecek.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızda zorlanmalar oluşursa sezgilerinize kulak verin. Bugün kariyerinizde bir fırsat karşınıza gelebilir. Kazançlarınızı artırabilir, şanslı hissedebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kreatif alanlarda bazı konuları gözden geçireceksiniz. Önemli iş fırsatları sizi mutlu edecek. Kariyerinize, ailevi konulardan daha fazla önem vermelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizdeki bazı olayları irdeleyeceksiniz. Parasal alanda eşinizin karşısına gelecek bir fırsat sizi de çok mutlu edebilir. Maddi konularda şanslı olacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa işlerinizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. İş konularında parasal olarak şansınız yüksek seyredecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı işlerinizde durağanlıklar oluşabilir ama iş alanlarınızda alacağınız güzel haberler size kendinizi çok mutlu hissettirecek. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hızlı giden konularda yavaşlamalar oluşabilir. Olayları gözden geçirmek için uygun bir dönem olacak. Özel hayatınızda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa