Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN saat 13.47’de Boğa burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Maddi konular, kazanımlarımız, sahip olduklarımız konusunda önemli yeni kararlar alabiliriz. Bu yeniay zamanı Güneş ve Ay zorlu bir sabit yıldız olan Capulus’la birleşiyor. Önemli kararlarımızda enerjimizi düzgün kullanmak kolay olmayacak.

        BUGÜN DOĞANLAR

        BUGÜN doğduysanız, sezgili, sıcakkanlı, hayal gücü yüksek, duyarlı bir kişiliğe sahipsiniz. Karşı cinsin ilgisini çok kolay çekiyorsunuz. Doğaüstü konular, gizemli bilgiler ve edebiyat ilginizi fazlasıyla çekiyor. Toplumsal konularda, başarı sağlayacaksınız. Bu sene önemli değişimlere açık olun ve aceleci davranmayın.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yatırım yapacaksanız, önemli eşyalar alacaksanız, parasal girişimde bulunacaksanız yeniay ve sonrasında hareket etmelisiniz. Bodoslama adım atarsınız bunlar sizi zorlayabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu yeniay, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatmak adına kullanmanız gereken bir fırsat. Enerjinizi kontrol ederek, sakin ve esnek olarak planlarınızı uygulamalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilinçaltı temizliği yapmak, kötü alışanlıklarınızdan kurtulmak ve psikolojik yardım almanız açısından doğru bir dönem. Onun dışında dünyevi konularda harekete geçmemelisiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Takım çalışmalarınızı ve gelecek planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çevrenizle beraber yapacağınız işlerde yönlendirilmelere dikkat edin. Birtakım sorunlar karşınıza gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer atılımlarınız için bu yeniayı kullanabilirsiniz. Yine de hayalperest adımlarla girişimde bulunmamaya çalışın. Sakin olmak ve olaylara esnek yaklaşmak önemli olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret ve medya alanlarında yeni açılımları hayatınıza taşıyabilirsiniz. Uzak akrabalarınızın hayatında önemli açılımlar söz konusu.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay ortak maddi konularda önemli kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi destekliyor. Kredi almak istiyorsanız veya bir borca girecekseniz doğru zaman. Fakat dikkatli olun.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızda evliliğe adım atabilir, evlilik teklifi alabilir veya kararınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Taşınmayla ilgili konularda da harekete geçebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni alanlara açılmak istediğiniz işleriniz için önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenler için harekete geçeceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız, çocuğunuz ve sanatsal işlerinizde alınacak kararları devreye sokacaksınız. İstediğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Düşüncesiz hareket etmemeye özen gösterin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda evinizle ilgili yapılacak başlangıçlar ayağınıza gelebilir. Bu yeniayda enerjinizi kontrol etmelisiniz. Çevrenizle ilgili önemli değişikliklere açık olmalısınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış-reklama yönelik işlerinizde önemli başlangıçlarınız için destekleneceksiniz. Fakat yine de temkinli olun ve ipleri sıkı tutun. Yakın çevrenizle bağlarınız değişmeye başlıyor.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa