Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 MART 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        ÖĞLE saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Önemli işlerimizi başlatmak yerine, tamamlanması gereken işlerimizi halletmeye çalışalım. Saat 13.11 itibarıyla Ay, Balık burcuna geçiyor. Duygusal enerjiler altına gireceğiz. Sabah saatlerindeki hareketlilik daha yumuşak bir enerjiye yerini bırakabilir. Kadersel etkiler altında olacağız.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda çok başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. Adımlarınızı her şeyi iyice gözden geçirdikten sonra atmalısınız.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etrafınızda olup biten sosyal olaylar bir yandan sizi hareketlendirirken, diğer yandan yormuş olabilir. Ruhunuzun biraz huzura ihtiyacı var. Olaylara iyimserlikle yaklaşacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı gözden geçirdikçe ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Biraz eğlenmeye ve arkadaşlarınızla vakit geçirmeye ihtiyacınız var. Bunun için fırsatlar yaratmalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler yaşanacak. Bu aralar sadece sizi rahatlatacak ortamlara ihtiyacınız olabilir. Birkaç gün boyunca hareketli olacaksınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar gezmeye ve eğlenceye düşkün olmanız bütçenizi zorlayabilir. Özel hayatınızdaki zorlanmaları sevdiğiniz, güvendiğiniz insanlarla bir arada olarak aşabilirsiniz.

        REKLAM

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Davranışlarınızdaki değişimle huzuru bulmuş gibisiniz. Hayatı anlamlandırmaya çalıştığınız bu dönemde her şey size farklı görünebilir. Değişik yerler keşfedeceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinize odaklanacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Geziler sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir. İlişki içindeyken kendinizi de önemsemeyi ihmal etmemelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düzene ihtiyacınız var. Her şeyi olduğu gibi yaşamak önem verdiğiniz konuları unutmanıza neden olabilir. Daha planlı adımlar atmalısınız. Özel ilişkilerinizden destek alabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı önem sırasına göre yeniden ele alıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin istekleri önem kazanırken diğer yandan hareketlenmeye ihtiyacınız olabilir. Çabuk sıkılabilirsiniz.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizle ve ailenizle olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Kafanızda birçok plan olabilir. Kararsızlıklarınızı yendiğiniz anda, önemli işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizin iletişim ayağını daha net tutarsanız daha sağlam adımlarla ilerlediğinizi göreceksiniz. Sosyal çevrenizden gelen fırsatları ve şansları iş alanlarınızda değerlendirmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hızlı bir şekilde yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra başka konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizle hoşunuza gidecek planlar yapabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda önemli açılımlar oluşacak. İş hayatınızda bazı zorlanmalarla karşılaşmanız mümkün. Bu dönemde takıntılı davranmamak size kazandırabilir. Biraz rahatlamalısınız.

        REKLAM

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa