Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (14 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün ve yarın Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Özellikle şeker hastaları bu 2 güne çok dikkat etmeliler. Duygusal olarak ailemizle ve sevdiklerimizle vakit geçirmek isteyebiliriz. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün daha çok ailevi konulara yönebilirsiniz. Aile büyüklerinizle yapacağınız konuşmalar duygusal olarak sizi aşağıya çekebilir. Bazı sorumluluklarınız sizi zorlayabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah, önemli işlerden uzak durun. Sonrasında mantığınızı ve duygularınızı destekleyecek kararlar alabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız çabuk havlu atmanıza neden olabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda kafanızda çözüme ulaşmış olabilirsiniz ama planlarınızın istediğiniz gibi işlemediğini görebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizle paylaşım içinde olmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızla ilgili almanız gereken kararlarda karşı taraftan etkileniyorsunuz. Bir karar verdikten sonra değiştirmeyin. Kendi gücünüzü ortaya koymanıza az zaman kaldı.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni oluşumlar hoşunuza gitse bile, hayatınıza hangi anlamda yarayacağını kestirebilmiş değilsiniz. Bugün, sorumluluklarla baş etmek duygusal açıdan kolay olmayacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal çevrenizdeki insanlarla organizasyonlar içine girebilirsiniz. Önemli sorumluluklar duygusal anlamda sizi zorlayabilir. Bugün, içinizden geldiği gibi hayatı yaşayın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda önemli konuşmalar oluşabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan faydalanmanız gerekiyor. Yeni fikirlerinizi devreye sokmaktan çekinmeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak yerlerden alacağınız haberler sizi sıkıştırabilir. Öncelikle kendi işinize yarayacak olanı seçmeli ve önceliklerinizi iyi bir şekilde belirlemelisiniz. O zaman rahatlayacaksınız

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortak parasal işleriniz üzerine kafa patlatabilirsiniz. Ortaya çıkacak birden çok masraf olabilir. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. Sorunlarınızı kafanıza çok takmayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla beraber planlar yapmak istiyorsunuz. Fikir anlaşmazlıklarınızı idare etmelisiniz. Maddi konularda alacağınız önemli haberler sizi çok rahatlatacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken günlük işlerinizde mantığınızın ve duygularınızın dengede olduğunu görebilirsiniz. Elde olmayarak ortaya çıkacak bazı sorumluluklar moralinizi bozmamalı.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki oluşumlar sizi aşağıya çekebilir. Yakın çevrenizle beraber çalışmayı ve önemli işleri yoluna sokmayı seveceksiniz. Bu bayram keyfinize odaklanın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa