Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (14 ARALIK 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın Ay, Akrep burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan, bu süreçte unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.

        Hırs, ihtiras ve kıskançlık gibi duygulara dikkat edelim. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. Sezgilerimiz bize yol gösterebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortak parasal işlerinizde aşırı iyimser bir şekilde hareket edeceksiniz. Sezgileriniz önemli olaylarda rahat çalışabilir. Beklentilerinizde ayarlamalar yapmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde hareketli bir gün sizi bekliyor. Karşınıza gelen parasal sorumlulukları fazla dert etmeyin. Unutmayın, bunlar üstlenilmesi gereken son yükleriniz olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizde oldukça keyifli oluşumlar altındasınız. Özel hayatınızda üstleneceğiniz son sorumluluklar sizi yorabilir. Karşı tarafı daha iyi anlamadan ilerleyemezsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hobilerinize vakit ayırmak, eğlenceyi hayatınıza davet etmek isteyeceksiniz ama iş yükleriniz zaman zaman sizi sıkıştırabilir. Her şeyi önem sırasına göre yapmaya özen gösterin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki hareketlilik sizi hayata bağlıyor. Size keyif veren konuların yükleri ve sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sevdiklerinizle paylaşacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar hayatınızı hareketlendirecek. Coşkulu ve fazla istekli olacaksınız. Aile hayatınızdaki ağırlıkları bugün düşünmeyin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda güzel gelişmeler olacak. Etrafınızdaki insanları yönetmeyi öğrenirseniz, yaşadığınız sıkıntıların azaldığını göreceksiniz. Kendinizi doğru ifade etmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başınıza buyruk, hevesli ve coşkulu davranacaksınız. Beklentilerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Geleceğe olumlu baktığınız bu dönemde parasal sıkışmaları çok dert etmeyin.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatın size gülümsediğini görebilirsiniz. Bazı tökezlemeleriniz olabilir ama bunların yaşadığınız son sıkıntılar olduğunu unutmayın. İçinizdeki iyimserliği korumanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda kendinizi keyifli ve canlı hissedeceksiniz. Önemli bir iş karşınıza gelebilir. Bu aralar içinizde garip bir boşluk var. Eski sağlık konularını çözmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanınızda oldukça hareketli gelişmeler var. Toplum içinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarınızdaki konuların sorumluluğu sizin omuzlarınızda olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz işlerde şanslı olacaksınız. İş alanlarınızda bunaldığınız noktaları farklı yerlerde bulunarak ve değişik insanlardan görüş alarak çözebilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa