Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Halkbank tatil destek kredi başvurusu için TIKLA! Halkbank anlaşmalı firmalar listesi 2020 - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          HALKBANK TATİL DESTEK KREDİSİ BAŞVURU VE SORGULAMA

          Halkbank TATİL DESTEK KREDİ paketi ile maaş alan Emekli ve Bordro24 müşterileriler ile Halkbank BES müşterilerinin anlaşmalı seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanını sağlamak amacıyla 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade Tatil Destek Kredi Paketi hizmete sunuldu. Halkbank tatil destek kredi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank anlaşmalı firmalar listesi 2020, işte tüm merak edilenler.

        • 2

          Halkbank Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız Taksit imkanı da sunuldu.

        • 3

          TATİL KREDİSİ Tutar ve Ödeme Koşulları

          Halkbank ile anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz.

          Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır.

          Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Halkbank tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.

        • 4

          HALKBANK TATİL KREDİSİ SORGULAMA VE KULLANMA

          Başvurularınız anlaşmalı seyahat acenteleri tarafından Halkbank'a iletilecektir. Kredi değerlendirme sonucunuz ile ilgili SMS bilgilendirmesi yapılacaktır.

          Onaylanan kredinizi başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil Şube’den kullanabilirsiniz.

          Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak; Kredi > Bireysel Kredini Kullan > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

          Halkbank Mobil Şubesine giriş yaparak; Krediler > Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama > Başvurularım > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

        • 5

          ANLAŞMALI FİRMALAR

          ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur, Gezinomi, Tatil Sepeti (çok yakında)

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa