Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Habertürk Spor Yazarı Halil Özer, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmesi sonrası gördüğü nedeniyle Almanya Milli Takımı'nı bırakmasını yorumladı. Halil Özer, yıldız futbolcunun doğru bir karar verdiğini söyledi.

Halil Özer'in konuyla ilgili yorumu şu şekilde: "Mesut kesinlikle doğru bir karar aldı. Bir ülke bu kadar vefasız olamaz. Top oynadığı ülkeye öz vatanının bir devlet büyüğü, Cumhurbaşkanı geliyor ve Mesut tabii ki kendisiyle fotoğraf çektirebilir.

Bundan doğal ne var. Mesut bu noktaya geldiyse kendisine yapılan baskıları düşünün artık. Spora siyaseti Mesut değil Almanlar sokmuştur. Mesut doğru olanı yapmıştır. Ve bence Almanya Mesut’tan özür dilemelidir."

SERDAR ALİ ÇELİKLER:ALMANYA YENİLİNCE BİZİMKİ DE YENİK SAYILDI

Habertürk Spor Yazarı Serdar Ali Çelikler, Mesut'un Almanya Milli Takımı'nı bırakmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Maksat hasıl oldu, Mesut'u Almanya Milli Takımı'ndan koparma operasyonu başarıya ulaştı.

Almanya'da halen arka planda olan 'ırkçı kafa' Mesut'u bu kararı almaya adeta zorladı. Tabii burada Mesut'un giderek zayıflayan ve duraklama devrinden gerileme dönemine giren kariyeri de bunda etkili.

Mesut, Real Madrid'in futbolcusu olsa ya da Arsenal'da patlayıp Manchester United'a transfer olsa, bu zorlamayı yapmazlardı.

Yanlış hatırladığımı sanmıyorum, internet yöneticilerimiz bulacaktır o fotoğrafı... Arda Turan, Atletico'dayken, Mesut Özil de Real Madrid'deydi ve bu iki isim, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la İspanya'da buluşmuş ve fotoğraf çektirmişlerdi.

Merkel o zaman da şansölyeydi. Mesut Özil halen Real Madrid, ManU'nun, Manchester City ya da Bayern Münih futbolcusu olsa, bu yaşadıklarını yaşamazdı.

O günden bugüne değişen Mesut'un fotoğrafları değil; giderek zayıflayan kariyeridir. O'nun kariyeri zayıfladıkça gizli ırkçılık güçlenmiştir. Sonuç da bu olmuştur."

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ