Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele gerildi.

        Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Yürütülen çalışmalar kapsamında; 24 Ekim 2018 günü saat: 21.30 sıralarında Yüksekova ilçesi Eski Kışla Mahallesi Mezarlığı yakınlarındaki bir bölgede bölücü terör örgütü mensuplarına ait silah ve mühimmat gömülü olduğu şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine, söz konusu bölgede TEM ekipleriyle koordineli olarak gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti neticesinde; 8 adet roketatar başlığı, 2 adet roketatar sevk fişeği, 3 adet el bombası, 1 adet metal fünye, 1 kalıp (yaklaşık 100 gram) C4 patlayıcı madde, 34 lokum TNT patlayıcı madde, 2 adet havan mühimmatı, 1 adet Mavzer marka keskin nişancı tüfeği, 2 adet AK47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 6 adet AK47 Kalaşnikof piyade tüfeğine ait şarjör, 2 adet hücum yeleği ve bir miktar AK47 Kalaşnikof piyade tüfeğine ait fişek ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa