Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalayan Düzce Belediyesi, ilçeye yeni bir park yapacak.

        Yüksekova Belediyesi ve Esendere Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, uçakla Yüksekova’ya geldi. Selahattin Eyyubi Havalimanına gelen Başkan Ay’ı, Yüksekova Kaymakamı ve Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile belediye çalışanları karşıladı. Ardından Başkan Ay ve beraberindekiler, Yüksekova’da yapılan TOKİ konutlarını ziyaret ederek; Kışla, Orman ve Güngör mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

        Başkan Ay, daha sonra Yüksekova Belediyesi tarafından bir restoranda verilen yemeğe katıldı. Burada gazetecilere açıklama yapan Başkan Ay, Düzce Belediyesi ve teknik ekibiyle Yüksekova’ya geldiklerini belirterek, öğrencilerin yaptıkları karşılamadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Kardeş belediye protokolü kapsamında Yüksekova’ya yeni bir park yapacaklarını ifade eden Ay, “Yeni parkın projelerini çizdik. Gerekli konuşmaları gerçekleştireceğiz. Bu parkımızın adı da ‘Yüksekova Birlik, Kardeşlik ve Bedirhan Karakaya Parkı’ olacak. Bu parkı yapmaktan çok mutluluk duyacağız. Yüksekova’da çok iyi karşılandım, bundan dolayı da çok teşekkür ederim. Kardeşliğimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa