Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkâri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, okul servis araçlarını denetledi.

        Başkan Arslan, 20182019 eğitimöğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin eğitim öğretimlerinin aksamaması için ve zamanında okullarına yetişmeleri konusunda taşımalı eğitim yapılan okullara öğrenci taşıyan servis şoförlerini denetledi. Denetleme ile ilgili açıklama yapan Başkan Arslan, ”Şoförlere halkımızın, geleceğimiz olan çocuklarını bize emanet ettiklerini bizim de onların rahat seyahat edebilmeleri için okul servis araçları taşıma yönetmeliğine uyarak davranış kuralları, görgü kuralları, kılık kıyafet ve en önemlisi trafik bilincini geliştirme konusunda örnek olmanız gerekir” dedi.

        Denetimlerin sıklıkla yapılacağı ve yönetmeliğe uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını ifade eden Başkan Arslan, bütün öğrencilere başarılar ve ayrıca bütün taşımacı esnafına da kazasız günler diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa