Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı, evleri yanan vatandaşlara yardım eli uzattı.

        Kurban bayramında yüzlerce aileye kuşbaşı kavurma, giyim ve değişik yardımlarda bulunan Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı evleri yanan aileleri de yalnız bırakmadı.

        Bir süre önce henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Bercelan ve Medrese mahallelerinde evleri yanan Ali ve Mustafa Kutluk ile Mustafa Güldal isimli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ailelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Kızılay ekibi, beraberlerinde götürdükleri gıda, giyim ve battaniyeleri kendi elleri ile ailelere teslim etti. Evleri yanan ailelere nakdi yardımda da bulunan Kızılay ekibine teşekkür eden Kutluk ve Güldal aileleri, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde kendilerine yardım eli uzatan Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığına teşekkür ettiler.

        Kimseyi aç ve açıkta bırakmadıklarını ifade eden Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt ise, her zaman dar gelirli ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa