Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Kıran Mahallesinde ara sokak ve bağlantı yollarda yapılan asfaltlanma çalışmalarını yerinde inceleyip denetimlerde bulundu.

        Kentin bir çok mahallesini asfalta kavuşturan belediye ekipleri, asfaltı olmayan mahallelere yönelik çalışmaları ise geceli gündüzlü olarak devam ediyor. Mahalle yolları başka olmak üzere ara sokaklarda da asfalt çalışması başlatan belediye ekipleri, havalar soğumadan önce asfalt çalışmalarının biran önce bitirilmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Kent genelinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Epcim, Kıran Mahallesinde ara sokak ve bağlantı yollarda yapılan asfaltlanma çalışmalarını yerinde inceleyip denetimlerde bulundu. Belediye yetkilileri birçok mahallede asfalt çalışmasını tamamladıklarını belirterek, kalan mahallelerin ise biran önce bitirilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa