Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde Kemal Polat (50), caddede yürürken, kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vuruldu. Kalçası ile bacağından yaralanan Polat, hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

        Nedim Zeydan Caddesi'nde, öğle saatlerinde yürüyen Kemal Polat, yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vuruldu. Silahtan çıkan kurşunlar, Polat'ın kalçası ile bacağına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Polat'ı görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Sağlık görevlilerince ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polat, tedaviye alındı. Kemal Polat'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Silahlı saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken, polis, kaçan saldırganı arıyor.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa