Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’nın kapsamında Hakkari’ye gelen Türkiye’nin tek akrobatik basketbol şov grubu ‘Karizma Show’ ekibi vatandaşlarla buluştu.

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla yapılan bisiklet, basketbol, badminton, masa tenisi, matrak turnuvalarının yanında Türkiye'nin ilk ve tek basketbol akrobasi grubu Karizma Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Hakkari valiliği önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde başlatmış olduğu ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’nın Hakkari ayağı kapsamında Türkiye’nin tek akrobatik basketbol şov grubu ‘Karizma Show’ ekibi birbirinden güzel gösteriler sergiledi. Hakkarililerin büyük bir ilgi ile izlediği gösteriler vatandaşlardan tam not aldı.

        Programa Hakkari Vali Vekili Bekir Abacı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sanat İşler Müdürü Ayhan Tunç ile vatandaşlar katıldı. Program sonrası protokol üyeleri sporcuları kutlayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa