Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, yaz tatiline özel çocuklar için düzenlenen mega şişme oyun parkı etkinliğini ziyaret etti.

        Bir süre önce Mezran Futbol Sahasında kurulan mega şişme oyun parkı etkinliğini ziyaret eden Epcim, burada çocuklarla yakında ilgilendi. Mutlulukları gözlerinden okuna çocuklar, bu güzel faaliyetten dolayı Başkan Vekili Epcim’e teşekkür ettiler.

        Çocukları ile birlikte etkinliğe katılan aileler ise, Hakkari’nin her geçen gün geliştiğini ve yeni hizmetlerin yapıldığını belirterek, batıda gördükleri mega şişme oyun parkını Hakkari’de de görmenin mutluluğunu yaşadılar. Aileler, “Çocuklarımız belediyenin yapmış olduğu etkinlik sayesinde güzel bir tatil geçiriyor. Gece geç saatlere kadar parkta eğlenmenin sevincini yaşıyorlar. Bu etkinliklerde emeği geçen başkanımız ve herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa