Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’de başlatılan çalışmalar kent merkezine ayrı bir renk katmaya başladı. Çevre illeri göç eden bazı ailelerin ise geri dönüş yaptığı belirtildi.

        Hakkari Belediyesinin başlattığı "2018 Yılı Hakkari Dönüşüm Programı" kapsamında başlatılan çalışmalar biranda kentin çevresini değiştirdi. Huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla birlikte kentleşmenin hızla sürdüğü ve yeni işyerlerinin açıldığı Hakkari’de belediye hizmetleri ise kente ayrı bir görünüm kattı. Asfalt, içme suyu, kanalizasyon şebekleri, yeni led aydınlatmalar, prestij caddeler, renkli yürüyüş yolları ve gözle görülen birçok hizmetin yapıldığı il merkezi batı illerini aratmıyor. Gece ve gündüz ışıl ışıl görüntülerin yaşandığı kent merkezinde çevre illere göç eden birçok ailenin ise geri dönüş yaptığı ifade edildi. Hakkari’yi köy görünümünden kurtarıp yaşanılır bir şehir haline getiren Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ise gecesini gündüzüne katarak ilde yapılan hizmetleri denetliyor. H. Halife Derviş Mahallesi HakkariVan Bulvarı üzerindeki orta refüjlerde yapılan çimlendirme çalışmalarını inceleyip denetimde bulunan Başkan Epcim, kentin birçok yerinde çalışmaların devam ettiğini belirterek Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa