Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları - 9-15 Ekim 2017
        • 1

          Koç Burcu:

          Bu haftabaşı özel hayatınızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Şüphelerinizle karşı tarafı boğmamaya çalışın. Ortaklı işlerinizde de kolay kolay ikna olmayacak, size söylenilenlerin altında farklı anlamlar ve gerçekler arayacaksınız. Salı günü de özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde güç çekişmelerine dikkat edin.

        • 2

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Bu tarih itibarıyla jüpiter ortaklaşa parasal alanınızı etkileyecek. 1 yıl boyunca ortak para işlerinizde, kazanımlarınızda, partnerinizin parasal durumunda, vergi, kredi, faiz, miras, nafaka işlerinizde şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Çarşamba günü iş girişimlerinizde, önemli gelecek sorumluluklarınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Adım atmaktan çekinebilir veya bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışında veya seyahat halindeyseniz dikkatli olun.

        • 3

          Cuma günü önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olabilirsiniz, bir iş teklifiyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı üstlenecek, hayata sağlam gözlerle bakacaksınız. Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. Venüs 3 hafta boyunca aşk, evlilik ve ikili ilişkiler evinizde dolaşmaya başlayacak. Bu demektir ki, ikili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız. Kalbiniz boşsa daha çok karşı cinse ilgi duyabilirsiniz.

        • 4

          Pazar günü sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda ters agresif ve koparıcı etkiler altındasınız. Birbirinizi anlamakta zorlanabilir, özel hayatınızın bir çok konuda size engel olduğunu düşünebilirsiniz. Fikirlerinize ve düşüncelerinize dikkat edin.

        • 5

          Boğa Burcu:

          Bu haftabaşında, iş hayatınızda bazı konuşmalarınızda kolay ikna olamayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Özellikle yabancılarla yapılacak işlerinizde fikirlerinizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Yine hem Pazartesi, hem de Salı günü iş hayatınızda önemli insanlarla bazı güç çekişmelerine, sıkıntılara karşı dikkat edin.

        • 6

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. 1 yıl boyunca güzel ilişkiler, ikili ilişkilerde önemli adımlar atabileceksiniz. Ortaklı projelerinizde seçenekleriniz sizi çok mutlu edebilir.

        • 7

          Çarşamba günü, aşk hayatınızda, kreatif ve sanatsal işlerinizde bazı engeller devreye girebilir. Ortak parasal sorumluluklarınız özel hayatınızda dikkatli ve temkinli ilerlemenize sizi zorlayabilir. Cuma günü bir işte çok güzel, kalıcı adımlar atılabilir ve siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda artık rahat bir nefes alabilirsiniz.

        • 8

          Cumartesi günü Venüs iş ve hizmet alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. 3 hafta sürecek bu süreçte iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya müsait olacaksınız. Pazar günü bir arada çalışacağınız insanlara, yanınızda bulunan insanlara karşı sabrınız yüksek olmayacak. Kolay sinirlenebilir, çevrenizdekilerle geçinmekte zorlanabilirsiniz. Davranışlarınızda bu pazar sakin olmaya çalışın.

        • 9

          İkizler Burcu:

          Bu haftabaşı aşk hayatınızdaki konuşmalarınızda şüpheleriniz devreye girebilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Aşk hayatınızda herşeyi sorgulamaya meraklı olacaksınız. Tutkularınızı iyi kontrol etmeye çalışın. Salı günü özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle parasal konularda bazı güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Bankayla, aracı kurumlarla aranızda sorunlar oluşabilir.

        • 10

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Jüpiter’in iş, hizmet alanlarınıza geçmesiyle birlikte iş hayatınızdaki şanslara kucak açabilirsiniz. İş değişimleri, yeni projeler, yeni adımlar sizi heyecanlandıracak. Sağlığınızda da gelişmeler yaşanabilir, kilo almaya meyilli olabilirsiniz.

        • 11

          Çarşamba günü özel hayatınıza ve aile ilişkilerinize dikkat edin. Eviniz ve yuvanızla ilgili bazı girişimlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olabilir. Cuma günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumluluklarını ve iş yükünü üstlenecek, verdiğiniz sözleri tutacaksınız.

        • 12

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstüne çıkabilir. Denge ve sosyallik gerektiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Pazar günü, toplum içinde, kalabalık ortamlarda ufak tefek gerilmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sosyal ortamlarınızdaki yoğunluklar, aşk hayatınızda sabırsız ve anlayışsız tutumlar içinde olmanıza neden olacak

        • 13

          Yengeç Burcu:

          Bu haftabaşı aile paylaşımlarınızda ve özel hayatınızda bazı fikirleriniz kolay kabul görmeyebilir veya siz konu ve olaylara şüpheli ve biraz da didikleyici bir tarzda yaklaşabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Aile hayatınızda sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine ve ego savaşlarına girmemeye çalışmalısınız.

        • 14

          Salı günü Jüpiter aşk evinize geçecek. Bu tarih ve sonrasında 1 yıl boyunca aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hayatınızın bu alanlarda genişlediğini göreceksiniz. Bebek sahibi olmak istiyorsanız gökyüzü sizi destekleyecek.

        • 15

          Çarşamba günü girişimcilik gerektiren işlerinizde, yakın çevre mevzularınızda, iletişimsel işlerinizde bazı sıkıntı ve engellerle karşılaşabilirsiniz. İş sorumluluklarınız hızlı ve aktif hareket etmeniz gereken noktalarda sizi kısıtlayabilir. Sağlığınızı çok zorlamayın. Cuma günü aile hayatınızda aldığınız kararları etkili ve düzgün bir şekilde yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. İşlere disiplinle sarılacak, önemli işlerinizi kolay halledeceksiniz.

        • 16

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Tadilat, tamirat, dekorasyon işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Pazar günü iş alanlarınızdaki değişim ve zorlanmalar, aile hayatınızda sinirli, agresif ve başınıza buyruk davranmanıza neden olabilir. Bu Pazar sevdiklerinize ve tanımadığınız insanlara karşı konuşmalarınızda kırıcı olmamaya özen gösterin.

        • 17

          Aslan Burcu:

          Bu haftabaşı iletişime dayalı fikirlerinizde bazı sorunlar oluşabilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Konuşmalarınızda ve görüşmelerinizde kolay ikna olmayabilir, şüpheli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Salı günü iş hayatınızda önemli kişilerle iletişiminizde sürtüşmeler ve ego savaşları devrede olabilir.

        • 18

          Salı günü jüpiter Akrep burcuna geçecek. 1 yıl boyunca Jüpiter ev aile ve yuva alanlarınızda size çok güzel fırsatlar sunmaya başlayacak. İstediğiniz, sahip olmanın hayalini kurduğunuz bir ev alımı bu süreçten sonra devreye girebilir. Ev ve aile hayatınızda mutluluğu, keyfi deneyimleyeceksiniz.

        • 19

          Çarşamba günü önemli parasal girişimlerinizde bazı engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Para harcamalarınızı kontrollü yapmak zorunda kalabilir, istediğiniz sonuçları elde etmekte zorlanabilirsiniz. Cuma günü hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

        • 20

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Akraba, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz güzelleşebilir. Yine Satış, pazarlama, yazım, bilgisayar ve reklam işleriyle uğraşanlar iyi para kazanabilirler. Yakın çevre iletişiminizde Pazar günü agresif tavırlara dikkat edin. Yapacağınız işlerden kolay tatmin olmayacaksınız. Fikirleriniz hızlı akacak ve sabırsızlık öne çıkacak.

        • 21

          Başak Burcu:

          Bu haftabaşı maddi konularda bazı fikir ayrılıkları oluşabilir sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Özellikle bu Pazartesi riskli işlerden kaçınmalı ve harcamalarınızın arkasındaki ana nedenleri araştırmaktan geri durmamalısınız. Salı günü maddi alanda riskli işlerden ve adımlardan kaçınmalısınız.

        • 22

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Jüpiter satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar, network gibi işlerinizde size fırsatlar sunmaya başlıyor. Ayrıca bu döngüde yakın çevrenizle ilişkileriniz güzelleşecek. Yakınınızdaki insanlardan fayda sağlayacaksınız. Onların hayatındaki güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir.

        • 23

          Çarşamba günü kişisel adımlarınız ve girişimleriniz, aile sorumluluklarınız yüzünden engellenebilir. Sizi durduran bazı sorunlarla karşılaşırsanız enerjinizi iyi bir şekilde kullanmaya çalışın. Sinirsel patlamalara açık olabilirsiniz. Cuma günü maddi kazançlarınızı, edinimlerinizi aile hayatınıza aktarmak isteyebilirsiniz.. Sorumluluklarınızı ve yapabileceklerinizi bilerek adımlar atacaksınız.

        • 24

          Cuma günü Venüs Terazi burcuna geçerek para alanlarınıza kayıyor. 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için harika bir dönem. Güzel eşyalar, objeler almak isteyebilir, alışverişlerinizi arttırabilirsiniz. Pazar günü işlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir sinirlilik ve acelecilik görülebilir. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olmayın.

        • 25

          Terazi Burcu:

          Bu haftabaşı aile hayatınızda bazı konuşmalarınızda sıkıntılar ve gerilimler oluşabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Olayların derinine inmek ve biraz da kuşkucu bir tavırla yaklaşmak aile ilişkilerinizi zorlayabilir. Salı günü aile hayatınızda önemli kişilerden onay almak kolay olmayacak. Güç çekişmelerine ve ego savaşlarına açık olabilirsiniz.

        • 26

          Salı günü Jüpiter sizin burcunuzdan çıkarak Akrep burcuna geçiyor. Önünüzdeki 1 yıl boyunca parasal konularda şansınız yüksek çalışacak. Maddi olarak eliniz bollaşıyor.Yatırımlarınız artabilir, ticari oluşumlarınız büyüyebilir. Parasal yönden destekleneceksiniz.

        • 27

          Çarşamba günü özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı girişimlerinizde sorun ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizin sorumlulukları beklenmedik olaylarla sizi sınayabilir. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın. Cuma günü satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar, yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız çok güzel kalıcı anlaşmaların, disiplinli plan-projeleri oturaklı bir zemine geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

        • 28

          Cumartesi günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Rahatlıyorsunuz. 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayırmayı, ön planda tutmayı isteyeceksiniz. Bir yandan da estetik, saç ve görüntü değiştirmek isteyenler için bu uygulamaları yapacakları bir dönem. Pazar günü sevdiğiniz insanın dengesiz ve sıkılgan halleri karşısında kolay tepki vermeye müsaitsiniz. Fikir anlaşmazlıkları oluşabilir. Özel hayatınızda bir parça canlılığa ve farklılığa ihtiyacınız olabilir.

        • 29

          Akrep Burcu:

          Bu haftabaşı takıntılı iletişiminiz devrede olabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Kafanıza takılan bazı konularda oldukça obsesif ve şüpheci davranabilirsiniz. Bu da yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı sıkıntılara sebep olabilir. Önemli insanlarla anlaşmak Salı günü de sizi zorlayabilir.

        • 30

          Salı günü jüpiter sizin burcuna geçiyor. Sizin zamanınız başlıyor sevgili Akrep ve özellikle yükselen Akrepler. Önünüzdeki dönem 1 yıl boyunca her alanda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kendinizi ve yapabileceklerinizi görecek, hayatınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Önemli adımlarınızı bu önünüzdeki dönemde devreye sokun.

        • 31

          Çarşamba günü sosyal çevrenizle beraber atacağınız bazı adımlarda ertelenmeler, gecikmeler ve sıkıntılar oluşabilir. Parasal sorumluluklarınız rahat davranmanıza engel olabilir. Bazı iş girşimlerinizde istediğiniz parasal sonuçları elde edemeyebilirsiniz. Cuma günü ise, fikir ve düşüncelerinizi uygun zemine oturtmak, harekete geçmek için uygun olabilir. Yaptığınız işlerde nasıl davranmanız, en uygun yolla neleri halletmeniz gerektiğini bileceksiniz. Maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve zorlanmaları bugün aşmanız kolay olacak.

        • 32

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak. Bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Bu Pazar günü sağlıkla ve işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammül edemeyebilirsiniz. Kafanızda kurduğunuz herşey üzerinize üzerinize gelebilir. Bir konuşmanın arkanızdan dönen bir konunun işinizi etkilediğini farkedebilirsiniz.

        • 33

          Yay Burcu:

          Bu haftabaşında sosyal ortamlarınızda maddi konularda kolay tatmin olmayacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Olyların ardındaki sebepleri araştırabilir ve sonuca ulaşmak için anlamsız bir istek duyabilirsiniz. Bazı işlerinizde bu tavır yüzünden sıkıntılar oluşabilir. Salı günü parasal konularda bazı güç çekişmelerine açık olacaksınız.

        • 34

          Salı günü İtibarıyla Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Yorulduğunuz noktalarda hayat sizi biraz geriye çekebilir. Bu dönemi bir dinlenme ve rahatlama dönemi olarak görmelisiniz. Jüpiter Kadersel alanınızı genişletecek, büyütecek. Her tür zorluktan korunacak, ruhsal konulara daha fazla önem vermeye başlayacaksınız. Bu dönemde kötü alışkanlıklarınız varsa kurtulmak ve bilinçaltı çalışmaları yapmak için de uygun olacak.

        • 35

          Çarşamba günü toplum içinde, göz önünde olacağınız ortamlarda bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayat sorumluluklarınız önemli kariyer adımlarınızı desteklemeyebilir. Cuma günü sosyal ortamlarınızda konuşulan planları, teklifleri uygun zeminde konuşmak ve halletmek için uygun birgün olabilir. Kafanızda bir sürü fikir var ve bunları hayatınıza en etkili şekilde geçirmek istiyorsunuz.

        • 36

          Cumartesi günü venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. İşten elde edilen gelirlerinizde artış görülebilir. Pazar günü bazı işlerinizde mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilir, çabuk tepki verebilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı, en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

        • 37

          Oğlak Burcu:

          Bu haftabaşı iş hayatınızdaki görüşme ve konuşmalarınızda takıntılardan uzak durmalısınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bazı konuşmaların derinine inmek isteyebilir ve alacağınız sonuçlardan kolay tatmin olmayabilirsiniz. Salı günü kariyer ve iş hayatınızda bazı insanlarla aranızda güç çekişmeleri, otorite sorunları oluşabilir. Bazı işlerinizde bozulmalar oluşabilir.

        • 38

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Bu döngüde sosyal çevrenizden, ortamlarınızdan, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacağınız 1 yıla giriyorsunuz. Yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş fırsatları sunacak. Yeni çevreler, ortamlar size yarayacak. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırabilir, akitiviteler, etkinlikler, organizasyonlardan fayda sağlayabilirsiniz. Yerinizde durmayın, bol bol değişik ortamlarda bulunun.

        • 39

          Çarşamba günü,geleceğinize yönelik adımlarınızda mücadelelerinizde bazı beklenmedik engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorun yaşadığınız noktalarda enerjinizi iyi kullanmaya çalışın. Blokajların sizi sinirli kılmasına izin vermeyin. Cuma günü kariyerinizde ve iş ortamlarınızda çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve bu anlaşmanın altına imzanızı kolaylıkla atabilirsiniz. Başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten korkmayacaksınız. Sıkıntılarınızı bu atacağınız adımla geride bırakabilirsiniz.

        • 40

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. İş yükünüz artsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa istemenin ve bunları dile getirmenin tam zamanı. Pazar günü göz önünde olacağınız yerlerde kolay ikna olmayacak ve sinirli yapınızla işlerinizi idare edeceksiniz. Tek başınıza hareket etmekten ve kararlar almaktan kaçınmalısınız. İnsanlarla işbirliği yapmaya çalışın.

        • 41

          Kova Burcu:

          Bu haftabaşı dış ortamlarda, eğitim veya seyahat konularında bazı fikirler ve düşünceler kafanıza takılabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Şüpheci ve derine giden yanlarınızla derin araştırmalar yapmak ve ince eleyip sık dokumak isteyeceksiniz. Salı günü iş alanlarınızda bazı işlerinizde beklenmedik gelişmeler oluşabilir. İş bozulmalarına, güç çekişmelerine açık olabilirsiniz.

        • 42

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçecek. Bu tarih itibarıyla harika bir döneme giriyorsunuz, bir kere kariyer ve iş alanlarınızda artık rüzgarı arkanıza alacak ve çok önemli açılımlar elde edeceksiniz. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana, çok konuşulacaksınız sevgili Kovalar.

        • 43

          Çarşamba günü, sosyal çevre sorumluluklarınız bazı ortak parasal işlerinizde sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Engeller ve blokajlar öfkenizi içinizde biriktirmenize neden olabilir. Tepkilerinizi iyi kontrol edin. Cuma günü geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde; eğitim, seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar karşınıza çıkabilir. Bu anlaşmaların altına girebilir, geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

        • 44

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Seyahat etme isteğiniz artacak. Akademik eğitim için de şanslı etkiler altındasınız. Pazar günü özel hayatınızda daha anlayışlı davranmanız gerekiyor. Yakın çevrenizde oluşan olaylar, uzun vadeli düşüncelerinizi ve fikirlerinizi etkiliyor. Sonuca varmayan görüşmelerinizi gözden geçirmelisiniz.

        • 45

          Balık Burcu:

          Bu haftabaşı sosyal ortamlarınızda güçlü arkadaşlarınızla parasal konularda bazı sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Kolay ikna olmayacak ve olayların ardındaki nedenleri bulmak için şüpheci yapınızı devreye sokacaksınız. Salı günü, ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınızla ve sizi tanıyan insanlarla olan güç çekişmelerine dikkat edin.

        • 46

          Salı günü Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. Bu tarih ve sonrasında seyahatleriniz hızlanabilir. Yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. 1 yıl boyunca hem akademik konularda, hem de okul hayatınızda şans sizden yana olacak.

        • 47

          Çarşamba günü özel hayatınızda veya ortaklaşa hareket edilecek konularda bazı engeller ve sorunlar karşınıza gelebilir. Hayat girişimlerinizde desteklenmeyebilir, karşılaşacağınız olaylara karşı öfkeyle hareket edebilirsiniz. Cuma günü kariyerinizde ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarınızı kolay kavrayacak ve adım atmaktan çekinmeyeceksiniz. Parasal adımlar size kazandırabilir.

        • 48

          Cumartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Almanız gereken bir kredi veya borç varsa, bu dönemde hareket edebilirsiniz. Pazar günü maddi konularda sabırsızlık ve isyankarlık öne çıkabilir. Önemli bir konuşmanın istediğiniz gibi şekillenmemesi sabırsızlığınızı tetikleyebilir.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa