Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise ile Mehmet Dinçerler güvenlikleri seferber etti! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in aşkı doludizgin devam ediyor. Dinçerler, önceki akşam sevgilisiyle birlikte İstinye'de buluştu.

          KAÇAMADILAR!

          Gazetecileri fark eden Mehmet Dinçerler, hızla gözlerden kaybolmaya çalıştı. Bu çabaları boşa çıkan iş insanı ve Hadise, görüntü vermekten kaçamadı.

        • 2

          GÜVENLİKLERİ SEFERBER ETTİ

          Muhabirlerin sorularını cevapsız bırakan çift, ardından soluğu Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde aldı. Mehmet Dinçerler, görevlileri gazetecileri içeri almamaları konusunda uyararak, otele giriş yaptı.

        • 3

          İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

          Öte yandan 2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021'e girmeden yollarını ayırmıştı.

          Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          "HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?"

          Ancak ünlü çift ayrılığa dayanammıştı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

          Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve 6 ay sonra yollarını yeniden ayırdılar.

        • 5

          "HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

          Ayrılıkla ilgili ihanet iddiaları da gündeme gelmişti. Yıldırım, biten ilişkisinin ardından şu açıklamayı yapmıştı:

          Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler...

        • 6

          BODRUM'DA YAKALANDILAR

          Hadise, ayrılıktan iki ay sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, ilk kez Bodrum'da eğlenirken görüntülenmişti.

        • 7

          Çift, daha sonra Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'a gitmişti. Hayranları tarafından Tulum'da da yakalanan Hadise ve Mehmet Dinçerler'in bir restoranda yemek yerken çekilen fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılmıştı.

        • 8

          "SEBEBİ SENSİN!"

          Kısa bir süre önce sevgilisiyle İstanbul'a dönen 35 yaşındaki şarkıcı, tatilde Dinçerler'e verdiği pozları, Instagram hesabından yayınlamaya devam ediyor. Kumsalda çekildiği fotoğraflarını paylaşan Hadise, gönderisine düştüğü notla adeta Mehmet Dinçerler'e olan aşkını ilan etmişti. Ünlü şarkıcı, fotoğraflarının altına, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin!" notunu düşmüştü.

        • 9

          SEVGİLİSİ 33. YAŞINA GİRDİ

          Paylaşımlarının ardından ünlü şarkıcı, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in doğum gününde ortaya çıkmıştı. 33. yaşını kutlayan Dinçerler ve Hadise'nin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        • 10

          "BU KONULARA GİRMEM UYGUN OLMAZ"

          Ayrıca Yıldırım, şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası ilk kez konuşmuştu. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Hadise Hanım ile ayrıldınız. Öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

          Yıldırım, "Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa