Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi ipucu sorusu cevabı 17 Mayıs: Dünya'yı denizin altından 60 günde dolaşan denizaltının adı nedir? 12.30 Mini Hadi ipucu

        17 Mayıs Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi ipucu cevabı Instagram'dan, "1960 yılında Birleşik Amerika denizaltı gemisi, tam bir dünya turunu aşağı yukarı tamamen su altında yap­tığı bir yolculukla 60 günde tamamlamıştır. Dünya'yı denizin altından dolaşan bu denizaltı hangisi sizce?" şeklinde yayınlandı. İşte Hadi ipucu cevabı...

        HADİ İPUCU SORUSU - 17 MAYIS

        Mini hadi bugün 12:30'da!

        Bugünkü ipucu tarihsel bir gelişim ile ilgili sevgili hadiciler. 1960 yılında Birleşik Amerika denizaltı gemisi, tam bir dünya turunu aşağı yukarı tamamen su altında yap­tığı bir yolculukla 60 günde tamamlamıştır. Dünya'yı denizin altından dolaşan bu denizaltı hangisi sizce?

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/BxjbMWAg5vO/

        HADİ İPUCU CEVABI

        17 Mayıs Hadi ipucu sorusu cevabı: USS TRITON

        DÜNYAYI DENİZİN ALTINDA DOLAŞAN DENİZALTI GEMİSİNİN ADI

        USS Triton, Amerika Birleşik Devletleri Donanması radar kazık nükleer denizaltı oldu. 1960'ların başlarında, Dünya'nın Kumlama Operasyonunda suya batmış bir çevresini dolaşımını gerçekleştiren ilk gemi oldu. Triton, bu hedefi, çalkalanan seyir sırasında Kaptan Edward L. "Ned" Plajı, Jr.'ın emri altında gerçekleştirdi.

        HADİ HAKKINDA

        Mobil canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi, AppStore ve Google Play’de haftaiçi her gün 12:30 ve 20:30’da haftasonu 20:30’da düzenleniyor. Hadi'de tüm sorıuları doğru bilen yarışmacılar arasında o günü belirlenen büyük ödül eşit şekilde bölüştürülüyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa