Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
 Mahkeme kararıyla uyuşturucu tedavisi görecek olan Seda Akman'a yapımcısı Faruk Turgut destek çıktı: 10 numara insan, 10 numara oyuncudur Seda!..
Uyuşturucu kullanmak suçundan 17 Şubat 2007'de yakalanan ve yargılamasına başlanan Seda Akman'ın geçtiğimiz günlerde mahkeme kararıyla tedavi görmesine hükmedilince tüm gözler oynadığı dizinin yapımcısına yöneldi. Beklenildiğinin aksine 'Annem' dizisinin yapımcısı Faruk Turgut oyucusu Akman'a büyük destek verdi. Turgut, yaşadığı zor dönemde dizinin en önemli rollerinden birini emanet ettiği Seda Akman'ı yalnız bırakmadı.

SEDA 10 NUMARA OYUNCU!

Sabah'ın haberine göre Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, yapımcısı olduğu dizinin başrollerinden birini üstlenen Seda Akman'a sonuna kadar sahip çıkacağını vurgulayıp, kişiliğini ve oyunculuğunu övdü. Faruk Turgut şöyle konuştu: "Oyuncumun aslanlar gibi arkasındayım. 10 numara insan, 10 numara oyuncu. Benim için önemli olan budur. İşinin dışında özel hayatı beni hiç ilgilendirmez. Bana ne! Ben bir oyuncunun insanlığına bakarım, iş disiplinine bakarım ve yeteneğine bakarım. Özel hayatını nasıl yaşadığına bakmam. Biz ne oyuncular gördük, sete hep geç kalan, oynayacağı rolden bihaber olan. İşini etkilemedikten sonra oyuncunun yaşantısı yapımcıyı ilgilendirmez. Oyuncunun özel hayatıyla ilgilenen yapımcı zaten kaybetmeye mahkumdur."

Seda Akman, oyuncu arkadaşı Durul Bazan ile uyuşturucu kullanmak suçundan yakalandığında üzüntüsü yüzünden okunuyordu. Akman tahliye olduktan sonra "Arkadaş kurbanıyım, çok pişmanım" demişti.