Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Guti, Şenol Güneş'in yardımcılığı görevinden ayrılacak mı? - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti Hernandez'in Malmö ve Atiker Konyaspor maçında kulübedeki yerini alamamıştı. Siyah Beyazlılar'ın eski futbolcusunun görevi bıraktığı yönünde dedikodular çıkmasına rağmen gerçek daha sonra anlaşılmıştı. Real Madrid'in efsanevi isminin eğitimi için izinli olarak yurt dışına çıktığı ve herhangi bir probleminin olmadığı belirtilmişti.

        İlhan Mansız'la birlikte Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen olan 41 yaşındaki Guti, İspanyol Marca gazetesine konuştu.Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Guti'nin açıklamaları şöyle:

        "Real Madrid'de akademiden ayrılıp Türkiye'ye gitme sebebim, en kısa sürede bir takım çalıştıracak seviyeye gelmekti. Bu konularda aceleci olmamak zorundasınız. Beşiktaş'taki şu anki pozisyonumdan mutluyum. Futbolda ne olacağını bilemezsiniz. Şu an için burada kalacağımı söyleyemem ama önceliğim görevime devam etmek. Real Madrid, Lopetegui konusunda sabırlı olmak zorunda. İspanya Milli Takımı'nda ne kadar harika bir antrenör olduğunu gösterdi. Real'de de kendisini kanıtlayacaktır. Şu an Real'deki durumu bilmiyorum. Doğrusunu isterseniz takip de edemiyorum çünkü Beşiktaş'taki işime odaklanmış durumdayım. Türkiye'deki deneyimim benim için harika. Yılların tecrübesine sahip müthiş bir antrenörle çalışıyorum ve kendisi, bana pozitif anlamda çok şey katıyor."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa