Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (23 Temmuz 2019 Salı)
        • 1

          Güneş Aslan’da. Koç’taki Ay Aslan’daki Mars ile açıda. Bu açı, irade, cesaret, ikna edilmiş hareketler, etkinlik, netlik, açık fikirlilik, maceracı ruh ve cömertlik verir. Koç’taki Ay, Yay’daki Jüpiter ile açıda. Sosyal ve maddi başarı için iyi bir takımyıldızdır. Hayata karşı olumlu bir tutum gösteriliyor ve popülerliğin tadını çıkarabilirsiniz. Cömert yapılar gerçekleşiyor. Bu açı, iyimserliği ve çekiciliği yansıtıyor.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün belki de uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir şeyi başaracaksınız, bundan sonra neyi hedef alacağınızı merak edeceksiniz. Yaklaşan bir sosyal etkinliğin maliyeti hakkında da bir sorun çıkabilir.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün bir kişinin duygusal istikrara olan ihtiyacı ile başka bir kişinin bağımsız olma arzusu arasında bir çatışma var. İkisi de birbirine bir adım dahi yaklaşmaya hazır olmayacak. Bu nedenle ilgili iki kişiden biriyseniz içinden çıkılmaz bu durum için hazırlanın.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün söylediğiniz bir şey hakkında çok sıkıntılı olabilirsiniz veya kendi özel düşüncelerinizin yanlış anlaşıldığını düşünebilirsiniz. Herşeyi üzerinize alınmanız sizi yormaktan başka bir işe yaramaz.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün sorumlulukların ve görevlerin sizi ağırlaştırması ihtimali vardır, bu yüzden sanki dünyanın ağırlığı sizin omuzlarınızda gibi hissedebilirsiniz.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Şu anda havada çok fazla gerilim var ve bunun farkındasınız. Sessizce oturup huzursuz hissederken her şeyin yolunda olduğunu iddia etmek yerine gerektiğinde bağırarak göğsünüzdeki ağırlığı atmak daha iyi olur.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gelecek iki hafta boyunca, özellikle fazla harcama yapıyorsanız, mali durumunuzu kontrol etmeniz önerilir. Bunu bir an önce yapmayı deneyin, böylece büyük bir nakit krizini önleyebilirsiniz.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Önümüzdeki birkaç hafta içinde hayatınızdaki korkulara ilişkin yapıcı bir şeyler yapmaktan zorlanacaksınız. Bunu şimdi gönüllü olarak yapmak, bir kriz çıktığında sonradan zorlamaktan çok daha iyidir.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün hayatınızda yapıcı ve yaratıcı değişiklikler yapma potansiyeline sahipsiniz, bu yüzden sizi geçmelerine izin vermeyin. Ayrıca, özellikle maddi konuların önemli olduğunu düşünmeyen bir ortak karşısında, önceliklerinizin üzerinde durmanız gerekebilir.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün hayatı yavaştan alın çünkü kolayca ayağınız takılabilir. Belki daha yaşlı bir akrabanız ya da patronunuz sizi sinir edecek tamamen yanlış bir şey yapmıştır ya da belki de bu sabah yatağınızın yanlış tarafından kalkmışsınızdır...

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kişisel hayatınızdaki spot ışığı parlayacak ve önümüzdeki iki hafta boyunca dikkatinizi çekmesi gereken tüm kusurları vurgulayacak. hayatınızdaki büyük bir dönemin sonuna varabilir ve yeni bir şeye başlamak için hazırlanabilirsiniz.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün gerçekten farkında olmasanız bile, muazzam bir iradeniz var. Güçlü hissettiğiniz ya da sizde en derin duygularını uyandıran her şeye çok fazla çaba sarf edeceksiniz ve düşüncelerinize meydan okunursa oldukça savunmacı hissedeceksiniz.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bu hayatınızın çok özel veya kişisel bir bölümünde bazı yapıcı değişiklikler yapmak için harika bir gün ve ilk adımı attığınızda sonuçlar sizi şaşırtacak. Bir kere adım atınca durmak istemeyeceksiniz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa