Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Günün öne çıkan haber başlıkları, günün özeti
        • 1

          Oy pusulaları hazır

          YSK, 10 Ağustos seçimlerinde kullanılacak oy pusulalarının basımını tamamladı. Cumhurbaşkanı adaylarının fotoğraflarının yer aldığı pusulada ilk sırada Recep Tayyip Erdoğan, ikinci sırada Selahattin Demirtaş, üçüncü sırada ise Mehmet Ekmeleddin İhsanoğlu'nun fotoğrafı yer alıyor.

        • 2

          Böyle koruyucu aile olmaz olsun!

          Sivas'ta 46 yaşındaki H.S.'nin koruyucu aile olarak yanına aldığı 3 çocuktan 15 yaşındaki C.C.'yi 11 yaşındayken ilişkiye girerek hamile bıraktığı ve gizlice bebeğini aldırdığı ileri sürüldü. Olayın ortaya çıkması üzerine başlatılan soruşturmada H.S. tutuklanırken, kürtaj yaptığı ileri sürülen doktor hakkında da soruşturma başlatıldı.

        • 3

          Bayram müjdesi

          Ramazan Bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılmasıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

        • 4

          Aranan 6 polis teslim oldu!

          Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İsmail Aslan, Murat Hamarat, Erol Demirhan, Ahmet Öztürk, Muhammmed Ali İkli ve Muhammed İkbal Karaduman teslim olurken, gözaltına alınan 22 kişi adliyeye sevk edildi.

        • 5

          Merkez enflasyon tahminini değiştirmedi!

          Önceki enflasyon raporundaki yıl sonu tahminlerini değiştirmediklerini belirten Başçı, enflasyonun yıl sonunda yüzde 70 ihtimalle orta noktası yüzde 7,6 olmak üzere yüzde 6,7 ile yüzde 8,5 aralığında gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini ifade etti.

        • 6

          Altında şok düşüş!

          Altın, Asya borsalarındaki yükseliş ve Çin'de açıklanan PMI verisinin ardından güvenli liman talebinin azalmasıyla bugün önemli bir psikolojik seviye olan ons başına 1,300 doların altına geriledi. Uluslararası altın piyasasında bu gelişmeler Kapalıçarşı'yı da etkilerken çeyrek altın adeta eridi. Dün saat 13.00 sularında 149 lira olan çeyrek altın akşam 145 liraya inerken bugün de düşüşünü sürdürdü.

        • 7

          Bade artık gün sayıyor

          Hamileliğinin sekizinci ayını bitiren Bade İşçil, önceki gün Nişantaşı City’s’teydi. Doğum için gün sayan İşçil, “Bu havalar beni zorluyor” diyerek sıcak havalardan şikâyet etti. Normal doğum yapacak olan güzel oyuncu, bebeğin ne zaman geleceğine kendisinin karar vereceğini söyledi.

        • 8

          Ayrılık soruları havada kaldı

          Murat Boz’la 8 yıllık ilişkisini sonlandıran Eliz Sakuçoğlu, önceki gün arkadaşı Merve Boluğur ile Nişantaşı’nda buluştu. Sakuçoğlu, mekân çıkışı ayrılıkla ilgili sorulara, “Ayaküstü konuşmam” karşılığını verdi.

        • 9

          Ceyhun Bundesliga'da

          Galatasaray'ın biten sözleşmesini yenilememesi nedeniyle serbest kalan Ceyhun Gülselam, Hannover 96 ile anlaştı.

        • 10

          Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos

          Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Yunanistan Ligi şampiyonu Olympiakos ile İstanbul'da hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 16 Ağustos Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak.

        • 11

          Beşiktaş bombayı patlattı

          Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Levante’nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra’yla iki senelik anlaşma sağladı.

        • 12

          Sneijder'in menajeri açıkladı

          Galatasaraylı yıldız Sneijder'in menajeri Guido Albers'ten çarpıcı açıklama: "Wesley Galatasaray'da devam etmeye karar verdi"

        • 13

          Gazze'de can kaybı 700'ü geçti

          İsrail'in Gazze'ye saldırılarında ölü sayısı 746'ya yükseldi. İsrail ordu birliklerinin, Gazze'deki BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) bağlı bir okula düzenlediği saldırıda 10 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

        • 14

          Cezayir uçağı çöle düştü!

          Burkina Faso’dan Cezayir'e 116 yolcusuyla giden Cezayir Havayollarına ait uçağın Mali'nin kuzeyinde çöle düştüğü bildirildi. Yetkililerden yapılan ilk açıklamada, uçağın havalandıktan 50 dakika sonra kuleyle iletişiminin kesildiği belirtilmişti.

        • 15

          İsrail'e bir darbe daha!

          Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları'nın, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı'nı, "M75 füzeleri"yle vurduğu duyuruldu. İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada havaalanının roketlerle vurulduğu ve kentte sirenlerin çaldığı ifade edildi.

        • 16

          Libya'daki çatışmalarda 27 kişi öldü

          Libya'da Trablus Havalimanı'nın kontrolünü ele geçirmek isteyen taburlar arasında çıkan çatışmalarda ve Bingazi'deki olaylarda toplam 27 kişi öldü

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa