Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Günün öne çıkan haber başlıkları, günün özeti
        • 1

          Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki

          Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında, başörtülü yaşlı bir kadın tepki göstedi. Kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtan kadın, "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı.

        • 2

          Başsavcılık'tan operasyon açıklaması

          İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı paralel yapıya yönelik operasyonda 104 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

        • 3

          Korkunç gerçeği 6 yıl sonra öğrendi

          1999 yılında kaçırıldığı kişi tarafından tecavüze uğrayan A.C., tecavüzden sonra AIDS kaptığını tam altı yıl sonra öğrendi. Tecavüz eden kişinin kendisine ‘Sana öyle bir hediye bıraktım ki beni ömür boyu unutamayacaksın’ dediğini söyleyen A.C., hem yaşam savaşı veriyor, hem de hayatını devam ettirebilmek için destek bekliyor.

        • 4

          AYM'den CHP'ye ret!

          Anayasa Mahkemesi, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile CHP'nin yerel seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı başvuruları reddetti. Ayrıca AYM, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı adayı olamayacağına ilişkin CHP'li Mahmut Tanal ile LDP'nin yaptığı başvuruları da redddetti.

        • 5

          Serenay soruları yanıtsız

          Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Çağatay Ulusoy, önceki gün Zorlu Center AVM'de alışverişteydi. Oldukça keyifli olduğu görülen yakışıklı oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirlerle şakalaşmayı da ihmal etmedi. "Yakalandık mı şimdi yani" diyerek espri yapan Ulusoy, Serenay Sarıkaya ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

        • 6

          Tülay'ın aşkı bitti

          Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı 'Konsomatris Tülay' karakteriyle tanınan İrem Sak, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Okan Çabalar'dan ayrıldı. 3 yıldır devam eden beraberliği sona erdi. Ayrılık kararı alan çiftin, birlikte yaşadıkları evlerini de ayırdıkları öğrenildi.

        • 7

          Halkbank'tan flaş karar!

          Halkbank'tan KAP'a yapılan açıklamada, bağlı ortaklıklarından Halk Sigorta ile Halk Hayat ve Emeklilik'in kendi ortaklık portföylerinde yer alan banka bağlı ortaklıklarına ait hisselerin satın alınmasına karar verildiği belirtildi.

        • 8

          Açılamayan borsamız oldu!

          Güne yükselişle başlayan Borsa İstanbul'da işlemler yine durdu. Dün emir düzeltme komutunun arıza olarak yansımasıyla Borsa durmuş ve 65 dakika boyunca işlem yapılamamıştı. Konuyla ilgili BIST yönetiminden "Sorunla ilgili inceleme yapılıyor. Teknik bir arıza nedeniyle borsada işlemler durdu" açıklaması geldi. Borsada işlemler 09:50'de yeniden başladı.

        • 9

          Candan Erçetin sürprizi

          Yeniden yapılanmayan giden Galatasaray Yönetim Kurulu'nda basketbol şubesinin başına Necati Demirkol'un yerine Candan Erçetin getirildiği iddia edildi.

        • 10

          Kasımpaşa'da Eren Derdiyok şoku

          Kasımpaşa'nın yeni transferi Türk asıllı İsviçreli forvet oyuncusu Eren Derdiyok'un ön çapraz bağları koptu. Dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sağ dizinden sakatlanan Eren'in yapılan kontroller sonrasında ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi. Eren Derdiyok'un yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.

        • 11

          Es-Es golcüsünü buldu

          Eskişehirspor, Spartak Moskova'da forma giyen futbolcu Welliton Soares de Morais (28) ile 3 yıllığına anlaştı. Brezilyalı oyuncu Spartak Moskova formasıyla çıktığı 60 maçta 38 gol kaydetti.

        • 12

          Aziz Yıldırım'a ret

          Anayasa Mahkemesi, Aziz Yıldırım'ın şike davasıyla ilgili yaptığı başvuruyu, yerel mahkemede yeniden yargılama başladığından başvuru yolları tüketilmediği gerekçesiyle reddetti.

        • 13

          İşte İsrail askerinin esir alınma anı!

          Hamas'ın esir aldığı İsrail askeri Oron Şaul'ün esir alındığı sırada çekilen fotoğraf sosyal medyaya düştü. Hamas tarafından, askerin esir alındıktan sonra üzerinde künyesinin yazılı olduğu bu fotoğraf paylaşıldı. İsrail ordusu, Gazze'de esir alındığı bildirilen askerin adını Oron Şaul olarak açıklamış, Şaul'un akibetinin henüz bilinmediği duyurulmuştu.

        • 14

          Kraliçenin atı dopingli çıktı!

          İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in yarışlara katılan "Estimate" adlı atında, geçen hafta yapılan kontrolde kullanımı yasak olan "Morphine" maddesi tespit edildi

        • 15

          Gazze'de can kaybı artıyor: 655 ölü

          İsrail'in Gazze'ye yönelik kara saldırısı ve bombardıman devam ediyor. 8 Temmuz'dan bu yana süren saldırılarda ölen Filistinli sayısı 655'e, yaralı sayısı ise 4 bin 40'a yükseldi. Ölen Filistinliler arasında en az 154 çocuk bulunuyor.

        • 16

          Ukrayna savaş uçakları düşürüldü!

          Ukrayna ordusu, Rusya yanlısı ayrılıkçıların Ukrayna ordusuna bağlı 2 savaş uçağını düşürdüklerini bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa